Életmentő műtéten esett át a Grace klinika sztárjának babája
Katherine Heigl tavaly fogadott örökbe egy árvát, akit meg kellett operálni veleszületett szívbetegsége miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárhölgyek közül sokan segítenek a sanyarú körülmények között árvákon azzal, hogy örökbe fogadják őket. Angelina Jolie a tipikus példája lehetne a jótékony sztármamiknak, a közelmúltban pedig Sandra Bullock vett magához egy kis csöppséget.

Katherine Heigl is az adoptáció mellett döntött, szóvivője 2009. szeptember 9-én jelentette be, hogy férjével, Josh Kelley énekessel elindították egy dél-koreai kislány örökbefogadását. A pár nem titkolta el, hogy mivel egy sajátos nevelési igényű gyermekre esett választásuk, az egész procedúra sokkal gyorsabb zajlott a megszokottnál.

Könnyedén veszi az akadályokat

- Sok árva gyerek pusztán azért nem lel otthonra, mert rajta vannak ezen a listán, még akkor is, ha csak annyi történt, hogy az anyjuk egy hónapig cigarettázott, miközben fogalma se volt róla, hogy terhes. Ez nem akkora probléma, hogy ne tudná az ember kezelni - nyilatkozta a színésznő a Harper’s Bazaar magazinnak.

Ám a kis Nancy Leigh-nek - vagy Naleigh, ahogyan szülei becézik - életmentő műtéten kellett átesnie, mielőtt az Egyesült Államokba utazhatott volna. Fény derült ugyanis a baba veleszületett szívrendellenességére, az operáció pedig elkerülhetetlen volt.

Már jól van a kis csöppség

A Grace klinika 31 éves sztárja örömmel mesélte el, hogy a műtét jól sikerült, kislánya pedig nagyon jól érzi magát a bőrében, illetve új családja körében.

- Most már 100%-ig rendben van a szíve. Van egy sebhelye, szóval nem valószínű, hogy bikinit hord majd, de ez nem olyan nagy baj - osztotta meg boldogságát a nyilvánossággal a csinos sorozatsztár.

Katherine Heigl azt sem rejtette véka alá, hogy bizony kifejezetten nehéz feladat elé állította a kis poronty, legalábbis ami az öltöztetését illeti. Saját bevallása szerint ugyanis nem igazán megy neki, nem véletlen tehát, hogy - ahogyan ő fogalmazott - csüggesztőnek látja ezt a helyzetet.

Ezt is szeretjük