A Grace klinika Izzie-jét sötét bubifrizurával fel sem ismerni - Katherine Heigl mellett elmennél az utcán
Katherine Heigl teljesen más lett új hajával.

katherine-heigl-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katherine Heigl, a Grace klinika sztárja legtöbb szerepében hosszú vagy félhosszú, szőke hajjal mutatkozott, csak néhány filmjében volt látható sötét hajjal.

A 41 éves sztár azonban szeptemberben befestette sötétbarnára a tincseit a Firefly Lane című Netflix-sorozat kedvéért. Azóta viszont vágatott is a hosszából, ezzel teljesen új karaktert adott az arcának. Friss fotóin hirtelen fel sem lehet ismerni.

Katherine Heiglt szinte fel sem ismerni

Az alábbi aranyos képen kisfiával, Joshuával pózol, az Instagram-posztjából kiderült, hogy mind a kettőjüknek vágtak a frizurájából. Katherine egy rövid bubifazont kapott. Sok rajongója dicsérte az új haját, de volt, aki megjegyezte, hogy a szőke jobban állt neki.

"Remélem, hogy ezért a váltásért sok pénzt kapsz, és nem sokáig hagyod így a hajad! Utána pedig visszafesteted a másik színre, mert te vagy a mi örök szőke kedvencünk!" - fogalmazta egy rajongója.

Katherine Heiglnek láthatóan tetszik az új frizurája, ugyanis kirakott egy másik fotót, amin saját maga göndörítette be a tincseit.

"Szó szerint nem volt semmi dolgom ma, úgyhogy úgy döntöttem, kicsit játszok a hajammal a tükör előtt. Miután begöndörítettem, tettem magamra egy kis rúzst, alapozót, pirosítót, és a szemöldökömet is megcsináltam."  - számolt be a posztjában a rajongóinak.

Sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a hírességek smink nélkül.

Ezt is szeretjük