Friss! Most posztolta a színésznő Facebookján, hogy megszületett kisfia
Kate Winslet életébe ismét beköszöntött a boldogság, világra hozta harmadik gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Winslet ismét boldog, életet adott harmadik gyermekének, amiről a Facebookon is tájékoztatta rajongóit.

A 38 éves színésznőnek már van egy 13 éves lánya és egy kilencéves fia, ezúttal pedig ismét egy kisfiúval bővült a család.

A Facebookon posztolta a hírt

A színésznő nem titkolta sokáig legkisebb gyermekének világrajövetelét, három nappal a szülés után tudatta a nyilvánossággal az örömhírt, ám az újszülött nevéről még nem árult el információkat.

Mivel a színésznő nem vette fel új férje, Ned Rocknroll nevét, mindenki találgatja, hogy vajon a csöppség keresztneve elé a mama vagy a papa vezetékneve kerül-e. A témában Winslet annyit árult el, hogy egy biztos, ő sohasem lesz Rocknroll, ugyanis eddig egy férjének sem viselte a nevét, és ezt nem most fogja elkezdeni.

A családban nagy a boldogság, rengetegen gratulálnak a párnak, ám természetesen a rosszakarók sem maradnak csöndben. Sokan kritizálják a színésznőt, hogy három gyermeke különböző apától származik.

Kate Winslet nem foglalkozik a kritikákkal

A színésznőt nem érdeklik a vádaskodások, most semmi nem tudja elrontani jókedvét és boldog, felhőtlen pillanatait.

Elmondása szerint gyermekei szeretik ezt az életet, amiben élnek, mindnyájan nála laknak, és nem zavarja őket, hogy néha meg kell látogatniuk édesapjukat.

Winslet a nagybátyjával nyaralt, amikor összehozta a sors Ned Rocknroll-lal, a pár nagyon hamar megtalálta a közös hangot, így tavaly decemberben örök hűséget esküdtek egymásnak a nyilvánosságtól távol, titokban.

A színésznő terhessége alatt sokszor nyilatkozta, hogy a családi életük nagyon harmonikus, így a baba egy igazán ideális közegbe érkezhet. A család minden tagja nagyon várta az új jövevényt.

Ezt is szeretjük