Smink nélkül is igazán bájos Kate Walsh
Kate Walsht smink nélkül kapták le néhány napja Londonban, a színésznő azonban ennek ellenére is csodásan festett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Walsht november elején örökítették meg Los Angelesben. A 42 éves amerikai színésznő a Sunset Tower Hotelben vacsorázott, smink nélküli arcával pedig sikerült alaposan meglepnie a jelenlévőket - Walsh ugyanis nem fáradozott azzal, hogy szépségápolási szerekkel csinosítsa ki magát az este előtt.


Aggodalomra azonban semmi oka sem volt, hiszen a Grace klinika és a Private Practice sztárja ennek ellenére elbűvölően nézett ki. Pedig még öltözete sem árulkodott arról, hogy Hollywood egyik népszerű színésznőjével van dolguk a pincéreknek.

Üzleti megbeszélésen vett részt

Az egyik szemtanú elmondása szerint a smink jelentősége másodlagos lehetett, Kate Walsh ugyanis valamiféle üzleti megbeszélést bonyolíthatott le azon a helyen, ahol a rajongók gyakran összefuthatnak a hírességekkel.

Walsh a nyolcvanas években Japánban modellkedett, ahol angolt is tanított az ottani fiataloknak. 1997-ben kapta első komolyabb szerepét a The Drew Carey Show-ban - a túlsúlyos Nickit alakította, aki előbb lefogyott, majd szép lassan elkezdett visszahízni.

A szerep miatt egy speciális ruhát kellett hordania, amiben sokkal kövérebbnek nézett ki, mint amilyen a valóságban.

Transzszexuálist is játszott már

Egy másik emlékezetes alakítását a Helyszínelők egyik epizódjában láthattuk - egy Mimosa nevű transzszexuálist formált meg meglepően hitelesen.

A színésznő magánéletéről meglehetősen keveset lehet tudni. Annyi azonban biztos, hogy 2007. szeptember 1-jén ment feleségül Alex Young producerhez, ám házasságuk 15 hónappal később válással végződött.
Ezt is szeretjük