Vidám fotó! Smink nélkül is remekül érzi magát a Grace klinika sztárja

Kate Walsh széles mosollyal üdvözölte a fotósokat, egyáltalán nem zavarta, hogy smink nélkül kapták le.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Walsh-t egy átlagos Los Angeles-i hétköznapján kapták lencsevégre a lesifotósok, amit - A-listás sztároktól meglepő módon - mosolyogva fogadott, pedig épp nem volt kicicomázva.

Nem ritka reakció ez tőle, a Grace klinika és a Private Practice 42 éves sztárja ugyanis köztudottan a laza és természetes megjelenés híve.

Negyven felett is természetesen bájos

Olyannyira, hogy még az idei New York-i Tribeca Filmfesztiválon is smink nélkül jelent meg, de csinos fekete koktélruhájában így is elbűvölő volt.

Tényleg meglepő, de Walsh cicoma nélkül sokszor még fiatalosabbnak és kislányosabbnak is tűnik, mint teljes díszben. Persze negyven fölött a szerencsés gének mellé már neki is elkél a profi segítség, nem véletlen, hogy épp egy szalonból jövet csípték el.

A bájos színésznő arcbőrének szépségére külön gondot fordít, épp ezért mer smink nélkül is bátran mutatkozni. Saját elmondása szerint makulátlan külsejét a csodatévő lézeres arckezelésnek köszönheti.

Szereti kényeztetni magát

- Lézeres kezelésre kéthetente vagy havonta egyszer mindenképp elmegyek. Tudom, a botox gyorsabb és látványosabb, de nekem idegen. Aggasztó, hogy szinte járványszerűen terjednek ezek a furcsa izommerevítő eljárások - nyilatkozta nemrégiben Walsh a My Skin Affair blog riporternőjének.

Kate Walsh leginkább tévésorozatokból ismert, bár idén már a szélesvásznon is feltűnt a Légió című fantasyben.

Magánéletéről csak annyi bizonyos, hogy Alex Youngtól való válása után egy ideig Neil Andreával randizott, de mivel ritkán tűnnek fel együtt, nem tudni, egy párt alkotnak-e még.

Ezt is szeretjük