Félpucéran parádézott a botrányos Kate Moss
Hiába zűrös a magánélete, és smink nélkül nem egy szépség, még mindig rengeteg divattervező keresi a brit sztár kegyeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss nem az a tipikus mintapolgár: iszik, dohányzik, ráadásul nemrég egyenesen füvet szívni látták lánykája oldalán. És nem is tipikus modellszépség: a melle kicsi, a feje nagy, a bőre problémás, az alakja pedig még szülés után is fiús.


Mégis, a zűrös magánéletű sztárt még ma is rengeteg cég keresi meg, és mindegyik csak azért rimánkodik, hogy az ő terméküket népszerűsítse.

Moss pedig jó érzékkel rá is bólint a legcsábítóbb ajánlatokra, mint ahogy a közelmúltban a világért sem mondott volna nemet a V magazin megkeresésére.

Jól érezte magát

Az elkészült képek láttán nem csoda, hiszen a 35 évesen is vadóc szupermodellt az ember pontosan ilyen vadregényes körülmények közé képzelné el.

Moss karakteréhez kétségkívül illik a vándorcigányok kötöttségektől mentes élete, akik majdhogynem azt tesznek, amit akarnak.

Állítólag a májusi fotózás alkalmával két napig maga is a mintegy húsz tagot számláló Shepton Mallet-i cigánytáborban élt - ők is szerepelnek a képeken -, és elmondása szerint rendkívül élvezte, hogy semmivel sem kellett törődnie.

Dizájnergöncök

Azért a látvány csalóka: bár a modell testét borító ruhák úgy néznek ki, mintha valamelyik öregasszony varrta volna őket, valójában a legnevesebb dizájnerek és divatmárkák - Isabel Marant, Chloe Sevigny, Kenzo, John Galliano, Stefanel, Dsquared - termékei.

Persze nem Kate Mossról lenne szó, ha nem csempészett volna egy kis pikantériát a fotózásba: az egyik felvételen ugyanis lazán megmutatta fél mellét a kamerának, no és a magazin összes olvasójának.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Elvégre még rongyokban is lehet szexis az ember.

Ezt is szeretjük