Nem szégyelli átlátszó bimbóit Kate Moss
Hiába tett ígéretet nem is olyan rég, hogy most már igyekszik decensen öltözni, a szupermodell azóta sem visel cicifixet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár csupán a közönség soraiban foglalt helyet Kate Moss az Yves Saint Laurent legújabb, 2010-es tavaszi-nyári kollekcióját felvonultató divatbemutatón, azért gondoskodott róla, hogy minden szem rászegeződjön a kifutón riszáló modellek helyett.

A 35 éves sztármami ugyanis - jó szokásához híven - ismét otthon felejtette melltartóját, így átlátszó blúza alól kandikáló kebleit még az is kénytelen volt észrevenni, aki egyáltalán nem akart részesülni a látványban.

Divat az átlátszó

Egyébként az idei divatheteken mintha megszaporodtak volna az átlátszó felsők - habár, igaz, ami igaz, a modellek többnyire a kifutón viselték a kihívó ruhadarabokat.

Moss azonban bizonyára szolidaritást akart vállalni a kénytelen-kelletlen feltárulkozó szépségekkel, ezért vállalta be bimbói közszemlére tételét.

Pedig nem is olyan rég ígéretet tett, hogy ezentúl igyekszik kevésbé feltűnően öltözni, nem csak a nagyközönség, de kislánya, Lila kedvéért is, aki hétévessé cseperedve egyre többet felfog a világból - és édesanyja botrányaiból.

Még mindig rakoncátlankodik

Legutóbb alig néhány hete balhézott Moss, amikor is káromkodva kirohant a GQ díjátadó gálájáról, miután összekapott James Nesbitt színésszel. Persze később csupán poénnak minősítette az esetet - állítása szerint már előre megbeszélték barátnőjével, Lily Allennel, hogy a fogadás után lelépnek, majd egy privát bulin folytatják az ünneplést.

A Forbes-lista szerint a harmadik leggazdagabb modellnek tartott Kate Moss egyébként igazi üzletasszony: a Topshopnál saját ruhakollekciója van. Velvet Hour nevű parfümjével pedig idén áprilisban megnyerte a Cosmetic Executive Women, röviden CEW által rendezett termékverseny díját a legjobb új női illat kategóriában.
Ezt is szeretjük