Fedetlen keblekkel pózolt a dögös Kate Moss

Félmeztelen fotósorozat bizonyítja, hogy Kate Moss hiába múlt 34, legendás alakja még most is lenyűgözi a férfiakat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők többsége retteg az öregedéstől, akadnak azonban olyan szerencsések, akik nem indulnak hervadásnak a korral, ellenkezőleg: újra kivirágoznak.

Kate Moss januárban töltötte be a harmincnégyet, és ahelyett, hogy kétségbeesetten számolgatná a tükör előtt szaporodó szarkalábait, inkább meztelenül pózol a V magazin fotósának.

A szexi képek bizonyítják, hogy a szerencsés sztár nemhogy veszítene szépségéből, csak nyer az idő múlásával. Kate a hajdani csontsovány, drogproblémákkal küzdő botrányhősnőből érzéki, vonzó nővé érett, aki magánéletében és karrierjében is sikeresebb, mint valaha.

Leszámolt a kokóval és exével

Tavaly még arról cikkezett a brit sajtó, hogy “Kokain Kate” csillaga hanyatlóban van, a híreszteléseket azonban mi sem cáfolja jobban, mint hogy idén tavasszal Donna Karan, Yves Saint-Laurent és Roberto Cavalli reklámarcaként is ő szerepel.

A népszerű angol divatláncnak, a Topshopnak tervezett exkluzív kollekcióival óriási sikereket ért el, és több millió fontot kaszált, jótékonysági munkájáról pedig legszigorúbb kritikusai is elismeréssel szólnak.

Amióta megszabadult exvőlegényétől, a drogbotrányairól és pattanásairól elhíresült Pete Doherty-től, mintha minden teher lehullott volna róla, valósággal kivirágzott a sztár. Ragyogásához bizonyára új partnere, a szintén zenész Jamie Hince is hozzájárult, amikor nemrégiben egy amszterdami úton megkérte a kezét.

A V magazinban megjelent szexis sorozat nyitó képén a topmodell meztelenül, egy szál tűsarkúban pózol, egy piros tüllből készült Jil Sanders kreációt maga elé tartva

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kate a többi fotón is hasonlóan átlátszó, alig-ruhákat visel, amelyekből több alkalommal lányos keblei is kivillannak. A vadító képek szemernyi kétséget sem hagynak afelől, hogy Kate Moss-nak egyelőre esze ágában sincs átadni a stafétabotot a fiatalabb generációnak.

Ezt is szeretjük