Egyáltalán nem tűnik rákosnak Kate Hudson

A bájos színésznő az utóbbi időben még karcsúbbra fogyott, mint amilyen általában, de nem holmi szeszélyből tette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmtörténet során nemegyszer megtapasztaltuk, hogy az elkötelezett színészek képesek akár az egészségük kockáztatása árán is azonosulni szerepükkel. Christian Bale legendás soványsága A gépészben vagy Renée Zellweger Bridget Jones-osodása egyszerre lenyűgöző és ijesztő, nem beszélve a szinte felismerhetetlenségig elcsúnyított Nicole Kidmanről az Órákban. Mégis, az utóbbi időben több sztár bámulatos átalakulásának is tanúi lehettek a nézők.


Ezúttal Kate Hudson színésznő vállalta, hogy megszabadul tíz kilótól, csak hogy még hitelesebben el tudjon játszani egy rákban haldokló fiatalasszonyt a januárban forgatásra kerülő Earthbound című moziban. A végeredményt pedig az Elle magazin decemberi számához készült fotósorozatban tárja az olvasók elé.

10 kiló egy szerepért

Bár a képeken Hudson karcsúsodása nem igazán tetten érhető, hiszen ezt megelőzően sem volt cseppet sem túlsúlyos, a különös pózok és a tőle szokatlan femme fatale-os beállítások megérnek egy-két pillantást. A harmincéves sztármami egyébként alaposan megküzdött azért, hogy még soványabb legyen.

Főleg, mivel nem csak diétázott, de az alkoholról is le kellett mondania az utóbbi hónapban. Annak ellenére, hogy bevallása szerint lazításképpen szeret lehajtani egy-két pohárka bódító nedűt.

- Szeretem a tequilát, és egy pohárka bor sincs ellenemre. Most viszont két hetet töltöttem úgy New Yorkban, hogy semmi alkoholt nem ittam. Azt hiszem, ilyesmi még sosem fordult elő velem! - panaszkodott félig tréfásan az Elle-nek.

Akár botox is jöhet

Mindemellett azt is elárulta, örül, hogy nőnek született, és szeret mindent, ami ezzel jár: a ruhákat, az arckezeléseket, a sminket, a sálakat, a kalapokat - egyszóval, amitől tényleg nagybetűs nő lesz a hétköznapi háziasszony is. Sőt, kendőzetlenül beszélt arról is, hogy ha úgy érzi, már nem elegendőek ezek a trükkök, nem vonakodik majd botoxoltatni sem.

- Mindenkit piszkosul izgat, ki használ botoxot és ki nem. Szerintem ez hülyeség. Hiszen végül is adott egy nagyszerű lehetőség, hogy az ember fiatalabbnak tűnhessen anélkül, hogy kés alá kellene feküdnie.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Számomra megnyugtató érzés, hogy a botoxot is választhatom, ha elérkezik az idő - mesélte.
Ezt is szeretjük