Lába közét villantotta a nyolcgyerekes Kate Gosselin

A tévésztárt saját háza előtt kapták le széttárt combokkal, a feltáruló látványban nem volt köszönet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egyik szemfüles lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia Kate Gosselint, aki saját háza előtt üldögélt a Pennsylvania államban található Reading városában. A 34 éves amerikai tévésztárt falatozás közben szúrta ki a paparazzo, Gosselin pedig talán tudatában sem volt annak, hogy fényképeket készítenek róla.


A nyolcgyerekes híresség a lépcsőn üldögélt, és mivel fekete ruhája véletlenül felcsúszott, akaratlanul is sikerült közszemlére tennie lába közét.

A fényképen jól látszik, hogy a sztáranyuka rózsaszínű bugyit visel, a látványban azonban nincs köszönet. Gosselin buggyos villantásához hasonlót ugyanis nem túl gyakran láthatunk, bár például Sharon Stone is valami hasonlóval hozta a frászt rajongóira tavaly májusban.

Kate Gosselin az ezredforduló előtt tudta meg, hogy természetes úton sosem fog teherbe esni. A hír azonban nem keserítette el, és férjével, Jonnal megpróbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel. 2000. október 8-án megszülettek a házaspár ikrei, 2004 májusában pedig Kate hatosikreknek adott életet.

Kiteregetik hétköznapjaikat

A tíztagú család egy különleges valóságshow révén tett szert hatalmas népszerűségre. A Jon & Kate Plus 8 című műsor mindennapi életüket követi nyomon. A tengerentúlon 2007-ben kezdték vetíteni, hazánkban pedig a Discovery Travel & Living csatorna jóvoltából nyerhetünk bepillantást a csemeték és szüleik ügyes-bajos dolgaiba.

A sorozat világszerte elképesztő nézettséget produkált, az ötödik évad nyitóepizódja elé például tízmillió néző ült le idén májusban. A sztárpárnak június végén aztán sikerült jócskán felzaklatnia hatalmas rajongótáborát, amikor az egyik részben váratlanul bejelentették, hogy elválnak.

Sokakat azonban nem ért meglepetésként a hír, hiszen a közelmúltban mindkettejükről olyan kompromittáló felvételek kerültek elő, amelyek arra engedtek következtetni, hogy kölcsönösen csalják egymást.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A nézőket azonban megnyugtatták, hogy ha el is válnak, a show mindenképpen folytatódik.

Ezt is szeretjük