Hatalmasat hasalt a holtrészeg Kate Moss
Talán megártott a pezsgő?
A botrányos szupermodell legújabb mutatványát senki sem szeretné ismételné.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Moss sosem józanságáról vagy visszafogott életstílusáról volt híres, most azonban végre ő is pórul járt.

Nem nagyon zavartatta magát a hatalmas hasalás miatt

Talán túl sokat szippantott a női vécében, vagy csak túl pezsgőt nyakalt be, nem lehet biztosan tudni.

Azt azonban már igen, hogy a topmodell akkorát hasalt, amilyet még a világ nem látott, a kínos balesetet pedig még egy fotósnak is sikerült lekapnia.

Néhány napja még topless a botrányos szupermodell egy luxusjachton, formás kis cickóit megmutatva az egész világnak, most pedig keményen bulizott, aminek meg is lett a végeredménye.

Kate Moss a Forma-1 Flavio Briatoréval partizott, annak szardíniai klubjában. A Porto Cervói éjszaka azonban kisebb botrányba fulladt.

A szemtanúk szerint Moss ugyanis úgy elázott, hogy végül Briatore új feleségének, Elisabetta Gregoracinak kellett kitámogatnia az elgyengült modellt.

Magánélete viharosabb, mint valaha

Talán az zaklatta fel ennyire, hogy expasija, Pete Doherty jó pénzért akarja eladni azokat az évekkel ezelőtt készült házi felvételeket, amelyeken az egykori sztárpár látható intim együttléteik során. A szexvideóért Doherty egy millió dollárt kér, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy vajon az üzletet mikor kötik meg.

Moss, aki 2005-ös drogbotránya miatt kiérdemelte a Kokain Kate gúnynevet, úgy néz ki, hogy továbbra sem lassít féktelen életmódján, és még mindig ugyanolyan hedonista módon élvezi az életet, mint régen.

Persze az is lehet, hogy csak a szakítás viselte Jamie Hince-szel, a Kills együttes gitárosával már az eljegyzést tervezték, júliusban azonban szakítottak, de ez egyes források szerint még nem biztos, hogy kapcsolatuk végét jelenti.

Ezt is szeretjük