Kiderült! Interneten szexel a tüzes Kate Beckinsale
Az érzéki színésznő nem szégyenlős - online sztriptízzel és erotikus produkciókkal teszi izgalmasabbá szexuális életét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Beckinsale nemcsak a filmvásznon alakít tüzes szépségeket, a hétköznapokban is igazi buja szexbomba.


Az Underworld–filmek sztárja második férjét, Len Wisemant olyan forró gyönyörökben részesíti, amelyekért bizonyára sok férfi irigyli a szerencsés filmrendezőt.

Bár a házastársak mindegyike igen elfoglalt és sokat utazik, ez nincs rossz hatással szexuális életükre – sőt!

Munkakapcsolatnak indult, szerelem lett belőle

A dögös színésznő ugyanis olyan meglepetést talált ki, amivel mindkettőjük számára megédesíti a külön töltött órákat.

Kate és Len az Underworld-széria első részének forgatása alatt találtak egymásra. A forróvérű szépség ekkoriban szakított első férjével,

Michael Sheennel - tőle született Lily Mo nevű kislánya 1999-ben. A válás kimondása után nem sokkal hozzáment a film rendezőjéhez.

Interneten szexelnek

2004-es házasságkötésük óta a sztárpár szenvedélyesen induló kapcsolata ugyanolyan hőfokon ég, köszönhetően annak, hogy mindketten nyitottak a merész, új ötletekre.

Ha például valamelyiküknek el kell utaznia, a világháló segítségével élnek szexuális életet. A 36 éves színésznő elmondása szerint férje a buja játék részeként utasításokat ad neki, hogy mibe öltözzön.

Ezután pedig nincs más dolga, mint hátradőlni a széken, majd az interneten keresztül gyönyörködni a webkamera előtt bikavadító, erotikus produkciókat bemutató feleségében. Melyik férfi ne vágyna ilyen kényeztetésre?

Ezt is szeretjük