Órákra kocsijába zárta kutyusát Kate Beckinsale
Fotókon a bizonyíték!
Kate Beckinsale biztosan példás anyuka, zabálnivaló kiskutyáját mégis órákra bezárva hagyta gépkocsijában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz kétség sem fér, hogy Kate Beckinsale példaértékű sztáranyuka, hiszen például azonnal leszokott a cigarettáról, miután megtudta, hogy teherbe esett egykori párjától, Michael Sheentől.


1999-ben született Lily Mo nevű kislányának azóta is odaadó anyukája, habár időközben Len Wiseman rendező felesége lett, akihez 2004-ben ment feleségül.

Órákra kint hagyta kutyáját

Azt azonban nem mondhatnánk, hogy a 36 éves brit színésznő ugyanilyen jó gazdája volna zabálnivaló kiskutyájának. A beszámolók szerint Beckinsale a Los Angeles-i Byron and Tracy szalonba ment, hogy rendbe tegyék frizuráját, ám kedvencét szemrebbenés nélkül kint hagyta gépkocsijában.

Az ablak nem volt lehúzva, a kutyusnak még vize sem volt, a szalonban pedig órákon át dolgoztak a sztár hajkoronáján.

Az állatka azonban egészen jól tűrte a tűző napot, a fotók tanúsága szerint ugyanis nem különösebben izgatta, hogy gazdija nyomtalanul eltűnt, és egyedül hagyta őt az autóban.

Ő lett 2009 legjobb nője

Beckinsale-t idén a világ legszexisebb nőjének választotta az Esquire magazin, ezzel olyan – korábbi győztes - bombázók elé állt be a sorba, mint Scarlett Johansson, Charlize Theron vagy Halle Berry.

Kate-et legutóbb a mozikban A vakító fehérség című thrillerben láthattuk, a film legnagyobb értéke pedig az volt, hogy a színésznő egy zuhanyzós jelenetben megmutatta meztelen fenekét.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Beckinsale legújabb filmjét, az Everybody’s Fine című karácsonyi drámát december elején mutatják be a tengerentúli mozik, de a pletykák szerint 2011-ben szerepel majd az Underworld negyedik részében is.
Ezt is szeretjük