Kate Winslet elárulta az igazságot: ilyen a viszonya Leonardo DiCaprióval valójában
Őszintén vallott kettejük kapcsolatáról.

kate-winslet-leonardo-dicaprio-kapcsolata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1997 óta megy a találgatás, hogy mi lehet valójában Kate Winslet és Leonardo DiCaprio között, a Titanic két sztárja ugyanis a film forgatása óta szinte elválaszthatatlan.

Ilyen a viszonya DiCaprióval

Rengetegszer kapják le őket együtt lencsevégre, a díjátadókon úgy pusmognak, mint két szerelmes kamasz, és újabban már nyaralni is együtt járnak. Kate Winslet tegnap őszintén vallott a Leóval való kapcsolatáról Lorraine Kelly műsorában:

- Nagyon fiatalon ismerkedtünk meg ugye, Leo 23 volt, én pedig 22, mikor elkezdtük a forgatást. Hét hónapig minden egyes nap együtt voltunk. Tudom, ezzel sokakat elszomorítok, de soha nem tetszettünk egymásnak - szerencsére kölcsönösen nem! Épp ezért működik olyan jól a barátságunk, imádom, hogy még 20 év elteltével is állandóan piszkáljuk egymást, mint annak idején. Imádom őt, fantasztikus barát, de sajnálom, kedves rajongók... sajnos semmi több - nyilatkozta a műsorban.

Persze Kate Winslet a nőcsábász partnerével ellentétben nem is  szingli: 2012 óta Ned Rocknroll felesége, ráadásul három gyerek édesanyja, így nem is igazán érti, miért hiszi azt mindenki, hogy ő és DiCaprio titokban egy párt alkotnak.

Fotók a közös nyaralásukról

Ezeket a fotókat elnézve azért érthető, miért gondolja mindenki, hogy együtt vannak - nézd meg, hogy ölelkeznek a nyaralóban!

Ezt is szeretjük