Goldie Hawn lányának smink nélküli fotója: ekkora a különbség, ha Kate Hudson nincs kifestve
Kate Hudson azon sztárok közé tartozik, akik bátran megmutatják természetes oldalukat.

kate-hudson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, akik smink nélkül nem szívesen mutatkoznak, míg mások bátran vállalják közösségi oldalukon természetes arcukat.

Utóbbi csoportba tartozik Kate Hudson, aki Instagram-oldalán gyakran látható smink nélkül.

Kate Hudson smink nélküli fotói

Goldie Hawn lánya sosem rajongott azért, hogy túl feltűnő sminkeket viseljen a filmjeiben vagy a vörös szőnyegen, a visszafogottabb, klasszikus megjelenés híve. Ha visel is sminket, a szemeit vagy csak a száját hangsúlyozza, de a kettőt egyszerre sosem. A 41 éves sztár mindig tökéletesen fest a nyilvános eseményeken, de amikor otthon van, általában sosem visel sminket, nos, az alábbi felvételt elnézve, nincs is rá szüksége.

Gyönyörű bőre van, ez egyrészt a jó genetikának köszönhető, de sokat nyom a latban az is, hogy tudatosan odafigyel az arcápolásra. A Women's Health magazinnak 2019-ben elárulta a titkát, szerinte az egyik legfontosabb dolog, hogy sok vizet igyon, minden vörös szőnyeges esemény előtt duplán figyel a napi folyadékbevitelre. A szakembereknek is megszavazta a bizalmát: rendszeresen eljár regeneráló lézeres kezelésekre, illetve az arcmasszázst is előnyben részesíti.

A rutinjáról az InStyle magazinnak vallott.

- Az idő múlásával kitapasztaltam, hogy az esti arcápolásnak mekkora jelentősége van, miután megmosom a bőröm, tonizáló krémet teszek fel, ez a kis trükk megváltoztatott mindent nálam. Reggelente arcmosás után hidratálóval kenem be magam, majd jöhet a fényvédő - nyilatkozta.

Hozzátette, ha elhanyagolja véletlen az arcápolást, az egyből meglátszik, pattanásai lesznek, emiatt szigorúan tartja magát a reggeli és esti rutinjához.

GettyImages-463762676
Fotó: Robin Marchant / Getty Images Hungary

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Jennifer Lopez, Pink vagy éppen Shakira.

Ezt is szeretjük