A gyönyörű színésznő szakított 20 évvel fiatalabb pasijával - Igazuk lett a károgóknak
Kate Beckinsale és Pete Davidson négy hónap után szakított egymással.

kate-beckinsale-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Beckinsale-ről és Pete Davidsonról januárban kezdték pletykálni, hogy egy párt alkotnak, ugyanis szemtanúk látták őket együtt elmenni a Golden Globe díjátadó afterpartijáról. A 45 éves, gyönyörű színésznőt és a nála 20 évvel fiatalabb humoristát és színészt márciusban már egy kosármeccsen látták csókolózni, amit a paparazzók is megörökítettek. Az Entertainment Tonight azt írta róluk, hogy párhónapos románcuk véget ért.

Kate Beckinsale és Pete Davidson csak négy hónapig bírták egymás mellett

Amikor a két sztárról kiderült, hogy egy párt alkotnak, csak kevesen jósoltak nekik sok időt. Nemcsak a nagy korkülönbség miatt, hanem mert Pete Davidson rengeteg olyan dolgot tett a múltban, amelyek miatt sokan már nem veszik őt túl komolyan. A Saturday Night Live sztárja tavaly júniusban egy hónap járás után eljegyezte Ariana Grande énekesnőt, majd októberben felbontották a jegyességüket, decemberben pedig az öngyilkossági hajlamairól beszélt nyíltan Instagram-oldalán, majd törölte magát a közösségi portálról, emiatt pedig rengetegen aggódtak érte. Sokan akkor azt pletykálták róla, hogy mindezt azért tette, mert nem tudta feldolgozni az Ariana Grandéval való szakítását.

Kate Beckinsale és Pete Davidson négy hónapig jártak.
Kate Beckinsale és Pete Davidson négy hónapig jártak.
Fotó: Jeff Spicer/Getty Images, Vivien Killilea/Getty Images

Az egykori párhoz közel álló forrás azt nyilatkozta az Entertainment Tonightnak, hogy a két sztár továbbra is barátságban van egymással, de már nem alkotnak egy párt. A People magazinnak a párról azt nyilatkozta egy másik forrás, hogy a két sztár túl gyorsnak érezte a tempót, emiatt úgy érezték, muszáj lelassítaniuk és szünetelniük.

Kate Beckinsale 45 évesen is ennyire dögös

A népszerű színésznő imádja a merész és szexi estélyiket, januárban ő volt a Producers Guild of America Awardson a legcsinosabb sztár.

Ezt is szeretjük