Sosem látott fotók! Katalin hercegnét egy szál bikiniben kapták le
Egy ausztrál magazin címlapon hozta le a hercegi pár nászúton készült tengerparti fotóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Áll a bál a hercegi pár háza táján. Egy ausztrál lap ugyanis több lesifotót is leközölt Katalin és Vilmos Seychelle-szigeteki nászútjáról, annak ellenére, hogy kifejezetten megkérték a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben az intim szférájukat.

Az ominózus címlap
A hercegi pár nap mint nap a tengerben fürdőzött

Katalin és Vilmos 2011. április 29-én fogadott egymásnak örök hűséget, azonban nászútjukat csak később tudták megtartani, mivel a trónörökös a brit hadsereg helikopteres mentőegységénél szolgál, és csak az esküvőjére kapott szabadságot.

Úgy érzik, elárulták őket

Érthető módon a párt teljesen felháborította az eset, hiszen világraszóló londoni esküvőjük után legalább mézesheteiket szerették volna kettesben eltölteni.

Nem ez az első eset egyébként, hogy az ausztrál  média összeütközésbe került a brit királyi családdal.

1993-ban ugyanis Károly herceg és Camilla Parker Bowles kapcsolatát szivárogtatták ki, majd 2008-ban szintén ők hozták nyilvánosságra, hogy Harry herceg a megszállt Afganisztánban teljesít békefenntartói katonai szolgálatot a brit hadsereg kötelékében.

A médiacsendről szóló kimondatlan egyezséget a New Idea magazin törte meg, emiatt pedig Harryt saját épsége érdekében kimenekítették a terroristák által is veszélyeztetett közel-keleti muzulmán országból.

A brit média passzív ellenállást folytat

A korábbi esethez hasonlóan a brit sajtó ismét az uralkodócsalád oldalára állt. Hiába az érdeklődés, nem hajlandóak leközölni a nászúton készült bikinis fotókat. Bár a hercegné kétségkívül csodálatosan fest rajtuk, fontosnak tartják a szolidaritást.

A Seychelle-szigeteki helyszínt egyébként rendkívül szigorúan őrizték, így maga a királyi udvar is vizsgálja, hogyan készülhettek a képek, hiszen a fotósnak még egy nagy teleobjektívvel rendelkező géppel is igen közel kellett kerülnie a párhoz.

Az ausztrál sajtó egyelőre még nem reagált, hogy miért pont most tették közzé a nyilvánvalóan több mint egy évvel ezelőtt készült fotókat.

Ezt is szeretjük