"Katalin az oka mindennek!" Meglepő nyilatkozatot tett Vilmos herceg
Vilmos szerint ezért felelős a felesége, Katalin hercegnő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angela Levin könyvet ír a királyi család életéről, amelynek egyik fejezetében Vilmos herceg azt nyilatkozta, Katalin hercegnő felelős azért, hogy megszabadulhatott a démonaitól.

Charlotte hercegnő keresztelője óta le sem lehet vakarni Vilmos herceg sugárzó mosolyát. Nem csoda, hiszen végre megkapta azt, amire mindig vágyott: igazi családot.

Már nem kísérti a múlt

A kis Charlotte eljövetelével Vilmos nemcsak annak örülhetett, hogy az angol trónt újabb generáció számára biztosíthatta, hanem megkapta azt a tipikus családmodellt, amire olyan régóta vágyott. Csinos feleség, egy fiú, egy lány, tökéletes egységet alkotva.

Vilmos ugyanis sokáig képtelen volt feldolgozni édesanyja korai halálát, és évekig begubózva tengette napjait, amíg meg nem ismerte leendő feleségét, Kate Middletont.

Valószínűleg édesanyja balesete kapcsán sem bízott túlságosan a fotósokban, de amióta az apaságtól elkezdett nőni az önbizalma, a média képviselői felé is kezd megnyílni. Charlotte hercegnő keresztelőjén már azt is megengedte, hogy a sajtósok használják a kameráikat, ellentétben György herceg keresztelőjével, ahol még a résztvevők sziluettjét is alig lehetett lekapni a túlzott biztonsági intézkedések miatt.

A királynőt olyannyira meghatotta az unokájában végbemenő pozitív változás, hogy elhatározta, hogy Katalin hercegnőt megajándékozza a királyi családi érdemrenddel, amelynek birtoklása a legnagyobb dicsőséget jelenti az uralkodó família női tagjai számára. Az érdemrend egy sárga szalagon függő, gyémántberakásos bross, elefántcsont keretben.

Katalin feltehetőleg már ezt fogja viselni októberben, amikor találkozik a kínai miniszterelnökkel, Xi Jinpinggel.

"Az, hogy Kate-et beengedtem az életembe, a legjobb dolog volt, ami csak történhetett velem. Nagyon nehéz volt bárkit is közel engednem magamhoz, féltem, hogy majd őt is elveszítem, ahogy édesanyámat. A halála miatt sohasem tapasztalhattam meg, milyen egy igazi családban élni. Kate megért engem, otthont varázsolt az üres házból, annyira hihetetlenül melegszívű. Ő mentett meg engem önmagamtól. Kate az oka mindennek" - nyilatkozta Vilmos herceg az írónak.

Angela Levin könyve néhány nap múlva, szeptember 2-án jelenik majd meg. Az életrajz a Diana gyermekei: Kate, William, és egy összetört család újraegyesítése címet kapta.

Ezt is szeretjük