Friss hírek Katalin hercegnő szüléséről! A vártnál 5 nappal korábban érkezik a baba?
Egész Anglia várja a hercegi babát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei április kétségkívül Katalin hercegnőről és a kis jövevényről fog szólni, az angolszász média máris Kate-prilként emlegeti a szeszélyes tavaszi hónapot, amikor minden megtörténhet.

György herceg születése idején a St. Mary kórház bejárata

Akár még az is, hogy a hercegi baba korábban bújik ki anyukája pocakjából, legalábbis a legfrissebb hírek alapján akár erre is lehet következtetni.

Bár Katalin hercegnő korábban azt mondta egy rendezvényen, hogy április közepe-vége táján születik meg a kicsi, a külföldi sajtó képviselőit a napokban arról értesítették, már április 15. éjféltől elkezdhetik felállítani a felszereléseiket a szülészet előtt, értesült a Daily Beast.

Korábban jön Katalin babája?

Ez pedig kereken öt nappal korábbi dátum, mint ahogy eredetileg tudták, eddig ugyanis az április 20. volt az a nap, ami előtt megtiltották a média jelenlétét a St. Mary kórház előtt.

- Most mindenki azon agyal, vajon miért változtattak a dátumon. A hercegnő biztosan hamarabb szül, mint gondolták - osztotta meg gondolatait az egyik tévécsatorna képviselője.

A palota azonban továbbra is ragaszkodik ahhoz, nem történt változás, és sem a kamerák, sem a riporterek nem jelenhetnek meg addig a kórház előtt, amíg Katalin hercegnőt be nem szállítják.

Az is lehetséges, csupán a felszerelések odaszállítása és összerakása engedélyezett, de a használatuk nem, csak hogy így is megelőzzék azt a káoszt, ami két éve, György herceg születésekor eluralkodott a St. Mary magánkórház Lindo szárnya előtt.

- Most minden sokkal szervezettebb lesz, mint akkor. Már értesítettek bennünket, hogy mindenkinek meglesz a kijelölt posztja, amiért felel, és nem  csak rohangálunk összevissza, meg húzgáljuk mindenhova a szigetelőszalag-csíkokat, hogy kijelöljük, hova nem lehet lépni - árulta el egy rendőr, aki a korábbi szülésnél is a helyszínt biztosította.

Akárhogy is, már egész Anglia és a világ is tűkön ülve várja a kicsi érkezését: aki - ha hinni lehet a fogadóknak - csütörtökön születik meg, és az Alice nevet kapja.

Az április hónap egyébként több szempontból is különleges a királyi család életében: Katalin öccse, James április 15-én, II. Erzsébet királynő április 21-én született, Katalin és Vilmos esküvője pedig három éve szintén ebben a hónapban, 2011. április 29-én volt.

Ezt is szeretjük