Katalin hercegné ebben a lakásban lakott egyetemistaként - Pippával osztoztak a helyen
Katalin nem panaszkodhatott: elég menő helyen laktak a húgával.

katalin-hercegne-pippa-middleton-otthona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnét sokan leszólták amiatt, hogy nem nemesi származású lányként lett belőle egy trónörökös felesége, pedig az egykori Kate Middleton családjának azért mindig is volt mit a tejbe aprítania.

Így nézett ki az egykori otthona

A Middleton család azt is megengedhette magának, hogy az egyetemista Katalinnak és húgának, Pippának vásároljanak egy lakást Londonban - méghozzá egy háromszobás otthonról beszélünk, modern berendezéssel. A lakást 780 ezer fontért - azaz 279 millió forintért - vásárolták meg még 2002-ben a lányoknak, mivel azonban Katalin jó ideje a Kensington-palotában lakik, és Pippa is férjhez ment, kihasználatlanság miatt megválnak az ingatlantól.

A família nem keveset szakíthat az eladással, ugyanis azáltal, hogy az Egyesült Királyság leghíresebb nője lakott a lakásban, az ára majdnem 2 millió fontra - átszámítva 716 millió forintra - ugrott. A The Sunday Times jó néhány fotót is leközölte az ingatlanról, amit Katalin egykor Pippával osztott meg - nézd meg, milyen szép helyen éltek a Middleton lányok!

Ezt is szeretjük