Rém kínos, hogy nevezték Katalin hercegnét az amerikai tévések: Donald Trump is elkövette már ezt a hibát
Katalin hercegné nevét elírták.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Fox News tegnapi adásában kínos bakit műveltek a szerkesztők, ugyanis elírták Katalin hercegné nevét, szúrta ki a Daily Mail.

Donald Trump is már elkövette ezt a hibát 2019-ben, csak akkor nem Katalin, hanem Károly király nevét írta el.

Katalin hercegné névelírása

Bill Hemmer és Dana Perino hírolvasók éppen összegezték a 2022-es esztendőt, és visszaemlékeztek azokra a jóslataikra, amelyekről azt gondolták, hogy idén mindenképpen bekövetkeznek. Katalin hercegné esetében azt sejtették, hogy 2022-ben bejelenti negyedik terhességét, helyette azonban Wales hercegnéje lett, miután Erzsébet királynő elhunyt.

katalin
Fotó: Fox News, Getty Images Hungary

Nos, itt követték el a szerkesztők az elírást, ugyanis Wales helyett "Whales"-t írtak, így magyarra fordítva Katalint a bálnák hercegnőjeként nevezték meg, ami elég kellemetlen.

2019-ben Donald Trump is Wales helyett Whalest írt a Twitter-oldalán, miután Károllyal találkozott. Az interneten szétszedték ezért a hibájáért az egykori elnököt. Valószínűleg a mobiltelefonjában működő automatikus korrektor állhatott a baki mögött.

trump
Fotó: Twitter/Donald Trump

A király akkor még Wales hercege volt, ezt a címet a királynő halála után idősebbik fia, Vilmos kapta meg.

Hírességek, akiket csúfoltak

Nem Katalin hercegné az egyetlen ismert ember, aki a bullying áldozata volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességeket piszkálták az iskolában.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük