Katalin hercegné rég viselt ilyen rövid szoknyát - Megvillantotta hosszú lábait
Térd fölé érő holmikat nem is viselhetne.

katalin-hercegne-rovid-kek-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné az elmúlt években nagyon igyekezett, hogy betartsa a királyi családra vonatkozó protokoll összes szabályát, különösen az öltözködéshez kapcsolódókat.

Ilyen rövid ruhát viselt legutóbb

Még a kedvenc platformos cipőitől is megszabadult, miután Erzsébet királynő közölte, hogy ki nem állhatja őket. Nem láthattunk rajta bikinit, miniruhát, sőt, még nadrágot sem viselt a sporteseményeket leszámítva, amikor ő maga is beállt játszani. Most azonban egy kicsit mégis átlépte a határokat azzal, hogy a szokásosnál jóval rövidebb, térd fölé érő ruhát viselt a legutóbbi hivatalos megjelenésén.

Katalin hercegné és Vilmos a BBC csatorna székházában bukkantak fel, ugyanis az adó egész héten a zaklatók ellen szólal fel, különböző műsorokban. Mivel a pár lelkes támogatója a lelki betegségekkel küzdő fiataloknak, ezért fontosnak tartották, hogy ők is megjelenjenek.

Katalin erre az alkalomra választotta ezt a rövidke, Emilia Wickstead-ruhát, amit már jó néhány rendezvényen láthattunk rajta - sőt, akkora kedvence, hogy még babarózsaszínben is beszerzett belőle egyet.

Ezt is szeretjük