Katalin hercegné bokáig érő, piros kabátjában minden tekintetet magára vonzott
Katalin hercegné őszi gardróbjából érdemes ellesni pár divattippet.

katalin
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin az öltözködésben sosem hibázik, még a hidegebb időjárás sem tud kifogni rajta, őszi ruhatára is csillagos ötös. Tegnapi szettjével bebizonyította, hogy egy hosszú kabát is lehet végtelenül elegáns.

Katalin hercegné piros kabátja

A hercegné és Vilmos tegnap Londonban, a Waterloo állomáson fordultak meg, hogy megcsodálják a Hold Still elnevezésű fotókiállítást. A plakátokon olyan felvételeket láthatnak az arra járók, amelyek a járványhelyzet nehéz pillanatait mutatják be.

- Nagyon fontos, hogy a történelemben fennmaradjanak olyan emlékek erről az időszakról, amelyek teljes valójában mutatják meg, hogy mi történt - írta meg a Daily Mail Vilmos véleményét.

Nem csak a képek nyújtottak lenyűgöző látványt, felesége is minden tekintetet magára vonzott. Egy tűzpiros, bokáig érő kabátot választott az eseményre, amely remekül passzolt barna hajához. A szettet fekete kiegészítőkkel tette igazán sikkessé. 

Katalin nem most először mutatta meg, hogyan tudja kihozni a maximumot megjelenésében, amikor jócskán lecsökken a hőmérséklet. Képes összeállításunkban megcsodálhatod a legcsinosabb kabátjait.

Ezt is szeretjük