Szép nevet kapott Katalin és Vilmos kisfia - Most jelentette be a palota
Most posztolta a palota, hogy nevezték el a kis herceget.

katalin-hercegne-harmadik-baba-neve-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn új taggal bővült a brit királyi család: megszületett Katalin és Vilmos herceg harmadik gyereke - a cambridge-i hercegné egy egészséges kisfiúnak adott életet a londoni St. Mary's Kórházban.

Ezt a nevet kapta Katalin és Vilmos kisfia

Ezidáig nem derült ki a kis herceg neve, azonban most végre bejelentették, amire mind tűkön ülve vártunk: a kisfiú a Louis Arthur Charles nevet kapta.

Korábban az Artúr, az Albert és a Fülöp voltak a befutók a fogadóirodák szerint. Már a pici születése előtt is egyre biztosabbá vált, hogy kisfiuk lesz, mert Vilmos herceg egy hete elszólta magát: megjegyezte, hogy a Jack remek névötlet - bár akkor még gyorsan menteni akarta a helyzetet, és hozzátette, hogy "vagy Jackie", attól függően, hogy fiuk vagy lányuk születik.

katalin-hercegne-harmadik-baba-neve-nagy

Elsőként a kis György és Charlotte látogathatta meg a kisfiút, majd később a hercegné húga, Pippa Middleton és Eugénia hercegnő is megnézhették az újszülött picurt - igaz, már a Kensington-palotában. Tegnap este az egész Middleton család megérkezett: Katalin fiútestvére, James, édesanyja, Carole és édesapja, Michael is kíváncsiak voltak az új családtagra.

Íme, az első fotók a kis hercegről

Hétfőn meg is mutatták a hercegi csemetét a nagyvilágnak - nézd meg, milyen édes a pár kisfia!

Ezt is szeretjük