Katalin hercegné új frizuráján ámul mindenki - Mézszőke fürtökkel is csoda szép

Charlotte hercegnőt új külsővel vitte iskolába.

katalin-hercegne-uj-frizura-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné tegnap először vitte iskolába a kislányát, Charlotte hercegnőt, aki ugyanabban az iskolában kezdte tanulmányait, ahová testvére, György herceg is jár. Természetesen a kicsik a cuki egyenruhájukban ezúttal is ellopták a show-t, így a rajongók alig vették észre a változást a hercegné külsejében.

Szőkébb lett a haja

A cambridge-i hercegné ugyanis megunta a megszokott frizuráját, és úgy döntött, változtat egy kicsit a stílusán, ezért a gesztenyebarna fürtjeit mézszőkére festette. Ugyan nem szőkült ki teljesen, de az összhatás igazán dögös és fiatalos lett - mintha mindig rá sütne a nap.

Sokkal szőkébb lett.
Sokkal szőkébb lett.
Fotó: Getty Images

Már vártuk a változtatást, ugyanis az évek során megfigyelhető volt, hogy Katalin a várandósságai kezdetén, majd a gyermekei születése után mindig valamilyen új frizurával dobta fel a külsejét. Ez részben amiatt is van, mert babaváráskor a nők haja általában sokkal hosszabb, dúsabb és erősebb lesz, szoptatáskor pedig rengeteg hajszálat veszítenek. Sőt, maga a haj struktúrája is megváltozhat ilyenkor: vannak, akik dús, göndör hajjal kezdik a terhességüket, de a gyermekük születése után kiegyenesednek a tincseik.

Vilmos herceg csinos felesége általában a haja hosszán változtatott ilyenkor, esetenként a stílusán is, most azonban drasztikusabb az átalakulása, ugyanis ilyen világos hajszínnel még sosem láthattuk korábban. A rajongóknak ennek ellenére nagyon tetszik az új hajstílusa, nem győzték dicsérni a közösségi oldalakon:

Előtte és utána.
Előtte és utána.
Fotó: Getty Images

"Mintha nyaraláskor kiszívta volna a nap a fürtjeit. Nagy-Britanniában nem látni sűrűn ilyet, gyönyörű ezzel a színnel", "Sokat fiatalít rajta ez a szőkés árnyalat, sokkal jobban áll neki, mint a sötét", "Imádom az új frizuráját, hasonlóval próbálkozom évek óta, de sosem sikerült ilyen szépre, mint neki" - írták a lelkes hozzászólók.

Charlotte első iskolai napján készültek a fotók

Cikkünkben a hercegné csinos ruháját is megnézheted, valamint fotókat is találsz az iskolába siető Charlotte-ról és Györgyről!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük