Katalin hercegnéről ezt nem gondoltuk volna! Ennek a híres színésznőnek a rokona

Olyan híres embereket mutatunk, akikről biztosan nem tudtad, hogy rokonok.

katalin-hercegné
beauty and style
Top olvasott cikkek

A családfakutatás irtó izgalmas dolog, olyan felmenőkre bukkanhatunk, ha utánanézünk a gyökereinknek, akikre legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna. Az egykori gyereksztár, Dakota Fanning - akit a magyar közönség olyan filmekből ismerhet, mint a Nagydumás kiscsajok vagy a Világok harca - és szintén színésznő húga, Elle is nagyot nézett, amikor megtudta, kinek a leszármazottja.

Hála az Ancestry.comnak kiderült, hogy az ifjú sztárok ereiben királyi vér csörgedezik, sőt nem akárkivel állnak rokonságban. Katalin hercegné távoli unokatestvéreinek mondhatják magukat. 

Katalin hercegné és Dakota Fanning 

A különleges kapcsolatot Michelle Ercanbrack amerikai történész fedezte fel, akinek egészen a 14. századig kellett visszautaznia az időben, hogy kibogozza a szálakat. Nyomozása során kiderítette, hogy a hírességek III. Eduárd angol király leszármazottai, aki 1327 és 1377 között foglalta el az ország trónját. Vilmos felesége édesanyja révén kapcsolódik Anglia egykori uralkodójához, Caroline 21. dédunokája a királynak. A Fanning lányok pedig 22.-ek a dédunokák között, így jön ki tehát, hogy Katalinnal 21-ed unokatestvérek.

Nem ez az egyetlen meglepő rokoni szál a hírességek között. Képes összeállításunkban további olyan világszerte ismert embereket mutatunk, akiket összefűz a vér.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük