Katalin hercegnét csúnyán elárulta Harry herceg: nem számított rá, hogy a sógora így viselkedik vele
Katalin hercegné óriásit csalódott Harry hercegben.

katalin-és-harry-cv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg messze nem ápolnak olyan idilli viszonyt Harry herceggel, mint a régi szép időkben.

Az Amerikában élő előkelőség az elmúlt években több alkalommal megbántotta családját, idén decemberben a Netflixen megjelenő Harry & Meghan című hatrészes dokumentumfilm-sorozat okozott óriási galibát, írta meg az Us Weekly.

Katalin hercegné csalódott Harry hercegben

Wales hercege és hercegnéje nem repestek a boldogságtól, miután megjelent a Harry és Meghan életét bemutató alkotás. Elég megosztóra sikeredett a sorozat, egyeseknek szimpatikus volt, hogy előálltak az igazságukkal, mások szerint hatalmas tiszteletlenséget követtek el a királyi családdal szemben. Meghant azért szapulták elsősorban, mert gúnyt űzött abból, hogy a királynő előtt pukedliznie kellett. Katalint és Vilmost pedig egy túl formális és kissé rideg párosnak állította be

GettyImages-1139291280
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Bár ezeket a hercegné mondta, mégis ott ült mellette a férje, aki akár szabotálhatta is volna a felvételt, de ezt végül nem tette meg. Csak csendben hallgatta, ahogy a felesége rossz színben tünteti fel a családját.

- Katalin sértve és elárulva érzi magát, nem számított rá, hogy Harry így viselkedik vele, főleg azután, hogy régen mennyire közel álltak egymáshoz - magyarázta egy bennfentes.

A forrás azt is elárulta, Vilmos - mint leendő király - tervez-e bosszút öccse ellen, vagy sem.

profimedia-0744839533
Fotó: Profimedia/Backgrid/Netflix/Harry & Meghan

- Vilmosnak nincs a tervei között, hogy előálljon, és elmondja a történetet a saját nézőpontjából, vagy nyíltan bosszút álljon. Megőrzi méltóságát, és tovább folytatja a munkáját.

A trónörökös is óriásit csalódott testvérében, amiért negatív színben tüntették fel őket, abban a hitben élt, hogy végre talán kibékülhetnek.

- Vilmos abban reménykedett, hogy végre továbbléphetnek a 2021-es Oprah-interjú után, de azzal, hogy Harry kiteregette a szennyest, csak még több konfliktust és visszalépést okozott a testvérek kapcsolatában.

Fotókon Lilibet Diana

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket mutatott meg Harry és Meghan Lilibet Dianáról a dokumentumsorozatukban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük