Megdöbbentő részletek derültek ki a hercegi pár életéről! Az egész világot átverik?
Károly herceg és Camilla házasságáról derültek ki részletek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceget sokáig megvetették azért, mert mellette vált megkeseredett asszonnyá Diana hercegnő. Nyílt titok volt ugyanis, hogy Károlynak mindvégig volt egy szeretője, Camilla Parker Bowles.

Végül annyira megromlott Dianával a viszonya, hogy a válás mellett döntöttek. Ezek után már nyíltan lehetett együtt nagy szerelmével Károly, sőt, 2005-ben össze is házasodtak.

Nem is élnek együtt

Úgy tűnik azonban, messze nem annyira mesés a kapcsolatuk, mint azt a sajtó előtt mutatják. Palotai források azt nyilatkozták, Camilla egyáltalán nem él egy fedél alatt a herceggel. A hivatalos utakra együtt érkeznek, de már a repülő leszállta után más autóval és más címre térnek haza.

- Camilla most már kevesebb időt tölt Highgrove-ban, mint amikor Károly még Diana férje volt. Akkoriban még akkor is átment hozzá, amikor Diana csak sétálni indult Vilmossal és Harryvel - fogalmazott az egyik barátjuk, aki azt is hozzátette, még mindig úgy élnek, mintha csak szeretők lennének.

Camilla ugyanis szeret játszani öt unokájával, akik nagy lármát csapnak, sokat rohangálnak, Károly ezzel szemben a csendet, nyugalmat kedveli, azt, hogy elbújhat a könyvtárszobában.

- Amikor azonban együtt vannak, tényleg fantasztikusak. Camilla tudja, hogyan kell megnyugtatnia Károlyt, hogyan kell a gondolataiba férkőznie, hogyan legyen a szeretője. Végül is ezt tanulta egész életében - mondta a barát.

A királynő még a hetvenes években tudta meg, hogy Károlyt gyöngéd szálak fűzik az asszonyhoz, és már ekkor elutasított minden lehetséges találkozást vele. Házasságtörőnek tartotta, aki fiát is romlásba vitte, ezért parancsba adta ki, hogy egyetlen társasági eseményre sem hívhatják meg.

2005-ben állítólag úgy adta az engedélyt Károlyék esküvőjére, hogy azt mondta, "úgy tűnik, Camilla sajnos nem megy sehova, így akkor már üdvözölhetném is".

Ezt is szeretjük