Ez fogadta Károly herceget és Kamillát Indiában - A hercegné elszörnyedt, mikor leszállt a gépről
Újdelhiben érdekes látvány fogadta a hercegi párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Újdelhiben érdekes látvány fogadta a hercegi párt.

A brit trónörökös, Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné jelenleg Indiában tartózkodnak, és Újdelhibe érve egy nem mindennapi jelenséget tapasztalhattak meg.

Ilyen nagy szmog van Indiában

Amikor leszálltak a magánrepülőjükről, szinte a lépcsőig alig láttak el, akkora szmogfelhő borítja jelenleg az országot. Kamilla nem is tudta, hogy reagáljon az őket körülvevő, ködszerű képződményre, fintorogva tekintett körbe a reptéren.

A levegőt nem is szabad hosszabb ideig belélegezniük, ugyanis rettentően káros az egészségre: a szakértők szerint ötven cigaretta elszívásával egyenértékű károsodást okoz a tüdőnek a szennyezett levegő. Az iskolákat is bezárták, míg nem oszlik el a szmogfelhő, az emberek pedig maszkokkal védik magukat az utcákon.

Károly és Kamilla nem is maradnak sokáig: folytatják a körútjukat - eddig Szingapúrban, Malajziában és Borneóban tettek rövid látogatást.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük