Rövid hajjal már nem szexi! Kiborultak a Victorias's Secret modell rajongói
Fotóval
Karlie Kloss rajongói kiborultak, amiért a modell levágatta haját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiakadtak a rajongók, amiért Karlie Kloss, a Victoris's Secret modellje megvált  hosszú hajától.

A fashin.livejournal.com divatblogon nemtetszésüknek adnak hangot: azt írják, kérdéses, hogy a rövid bobbal elég szexi-e, hogy a világhírű fehérneműcég arca maradhasson.

Már nem elég szexi?

A rajongók szerint hiba volt, hogy a 20 éves amerikai szépség levágatta hosszú, lágyan aláomló haját. Szerintük ezzel elveszítette szexepiljét és nem passzol a Victoria's Secret modelljei közé sem, akik köztudottan hosszú hajjal büszkélkedhetnek. 

A 2013-as nyári fehérnemű kollekciót tavaly ilyenkor még hosszú hajjal reklámozta, idén márciusban viszont már rövid frizurával állt a kamerák elé. Szerinted is veszített kisugárzásából?

Karlie Kloss a második a Top 50 női modell listáján a Models.com-on, a Vogue Paris pedig a kétezres évek top 30 modelljének egyikeként tartja számon.

2011-ben debütált a nagyszabású Victoria's Secret Fashion Shown, melyet tavaly is megismételt. Az általa viselt indián tollas fejdísz okozott botrányt 2012 novemberében: nagyobb figyelmet kapott, mint a 2,5 millió dolláros leopárdos fantázia bikini, amit viselt.

Botrány tavaly novemberben

Az amerikai őslakosok lekicsinylőnek és tiszteletlennek találták, hogy a szexi megjelenéshez olyan fejdíszt viselt Kloss, melyet az indiánoknál csak egy nagy harcos vagy törzsi vezető viselhetett, miután bizonyította bátorságát és könyörületességét.

A Victoria's Secret elnézést kért a malőrért, és a show december 4-én sugárzott tévéadásból már kivágták azt a jelenetet, amikor a 20 éves modell az indián fejdíszben lépett kifutóra. Maga Kloss is elnézést kért az eset miatt.
Ezt is szeretjük