Letartóztatták az őrjöngő Karen Muldert

A világhírű modell évekkel ezelőtt egyszer már elmegyógyintézetbe került, azt követően pedig öngyilkosságot kísérelt meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karen Muldert tegnap este tíz óra körül tartóztatták le Párizsban, miután durván megfenyegette plasztikai sebészét, adta hírül a Daily Mail.

A 39 éves szupermodell az előzetes feltételezések szerint egy korábbi szépészeti beavatkozás korrigálását kérte a sebésztől. Ám a telefonbeszélgetés során elveszítette türelmét, és verbálisan rátámadt az orvosra.

– Üvöltözött és kiabált az operáció kapcsán, és kifejezetten fenyegetőzővé vált. Többször is felhívta telefonon a plasztikai sebészt, aki halálra rémült. A gyanúsítottat őrizetbe vettük és hamarosan kihallgatjuk – tájékoztatta az újságot az egyik nyomozó.

Karen Mulder Hollandiában született, és a kilencvenes években futott be a divatszakmában Naomi Campbell-lel, Helena Christensennel és Kate Moss-szal együtt. Az elmúlt évek során olyan világmárkákat népszerűsített reklámokban és a kifutón, mint a Chanel, a Valentino, a Céline és a Versace.

Azt állította, hogy megerőszakolták

Hiába a sikerek, az ezredforduló után sikerült csaknem teljesen tönkretennie karrierjét. Idegi és pszichiátriai problémái egyre inkább elhatalmasodtak rajta. Egy 2001-es tévéinterjúban pedig azt állította, hogy Albert monacói herceg megerőszakolta őt – természetesen teljesen valótlanul!

A felvétel sosem került adásba, ám Mulder néhány nappal később egy hetilapnak is elmesélte sokkoló kényszerképzeteit. Ezt már a családja sem nézhette tétlenül. Néhány órán belül megérkezett hozzá testvére, Saskia, aki elvitte a Villa Montsouris nevezetű elmegyógyintézetbe, ahol végül öt hónapot töltött.

A problémáit azonban nem sikerült megoldania. 2002. december 11-én ugyanis a depressziós Mulder kómába esett, miután öngyilkossági szándékkal túladagolta magát altatókkal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szerencséjére a szomszédok időben rátaláltak és kórházba vitték, ám a kómából csak másnap ébredt fel.
Ezt is szeretjük