Smink nélkül átlagcsaj az óriási fenekű Kim Kardashian
Szinte sosem látható arcfesték nélkül a címlapfüggő Kim Kardashian - nem véletlenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian nem jó színésznő, énekelni sem tud, még csak a tánctudása sem fergeteges – nem véletlenül szavazták ki az elsők között az Amerikában futó táncos műsorból.


Hogy mégis szinte nap mint nap hallunk valami érdekes, esetenként bizarr dolgot róla, annak nem más az oka, minthogy azok közé a semmittevésben jártak celebhölgyek körébe tartozik, akik rokonaik révén híresek és tehetősek.

A már öt éve meghalt, egyébként örmény származású Kardashian papa ugyanis sztárügyvédnek számított, amíg élt, és olyan ügyfelektől, mint például a hírhedt O. J. Simpson, bizonyára nem kis összegeket szakított le munkássága idején.

Nos, tehát, adva van a pénz, azzal pedig ugye az jár, hogy az ember bejáratos lesz bizonyos körökbe.

Innentől fogva pedig már csak egy-két jól kiszámított lépés, és máris címlapsztori lesz az ember lányából, ha annyira akarja.

Csak a pénze több

A hatalmas hátsóval megáldott Kimberly ki is használja a sajtó adta lehetőségeket – ha már máshoz nem ért -, így aztán hol szexkazettával lepi meg a hasonló semmittevő élet után ácsingózó ifjúságot, hol pedig fitness-dvd-t árul, hogy külsőleg is hasonlítsanak rá a rajongói.

Merhogy rajongói biztosan vannak, ahhoz nem fér kétség – hiszen ki ne szeretne az újságokban szerepelni és minden tuti buliban ott lenni, nem igaz? Azok viszont, akik kissé fanyar ízzel a szájukban figyelik a feltűnési viszketegségben szenvedő IT-leányzó tevékenységeit, bizonyára némi kárörömmel veszik tudomásul, hogy azért, mert gazdag, nem biztos, hogy szép is.

Ha bárki is megnézi a vakolatmentes fotókat, melyek valószínűleg edzés után készültek a 28 éves hölgyeményről, láthatja, hogy nincs benne semmi különös.Nálánál sokkal szebb lányok rohangálnak kis hazánkban is – akiknek ráadásul talán még az eszüket tekintve sincs sok szégyellnivalójuk.
Ezt is szeretjük