20 kilót hízott a Karácsonyi vakáció sztárja! Fel sem ismernéd friss képein
25 évvel ezelőtt forgatták a Karácsonyi vakáció filmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs karácsony a Reszkessetek, betörők! nélkül, ám még számos, ma már ikonikusnak számító film is a képernyők elé szegezhet minket az ünnepek alatt. Kevesen hagyták ki életük során az 1989-es Karácsonyi vakációt, amely a Családi vakáció folytatásaként készült el. Aki rajongott a Griswold családért, örülhet, ugyanis készül az újabb film, amely az egyszerű Vacation címet kapta egyelőre.

Az új film Chevy Chase és Beverly D'Angelo figurája fiának, Rustynak - Ed Helms - és az ő családjának - a feleségét Christina Applegate alakítja - a vakációzós kalandjairól szól, de az autóúton levő család beugrik majd a szülőkhöz is látogatóba, szóval Chase és D'Angelo is felbukkan a filmben egy-egy kisebb szerepben.

Karácsony közeledtével megnéztük, hogyan festenek ma a film főbb szereplői. Nem biztos, hogy mindenkire ráismernél az utcán!

Friss fotón az Esmeralda sztárja! 

A brazil, mexikói, venezuelai telenovellák jószerével eltűntek a nagyobb magyar csatornákról, legalábbis igen kevéssel lehet már találkozni főműsoridőben. Elképesztő, de 16 éve az Esmeraldát hárommillióan nézték, a Paula és Paulina pedig 2,8 millió magyarnak volt a favoritja. 

Ezt is szeretjük