Nem bírta levenni róla a kezét! Ezért a nőért van oda az ismert énekes
Kanye West és a válófélben lévő Kim Kardashian meglepő párosa komolyan gondolja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ideje már beszélnek arról, hogy a Kanye West ismét belenyúlt a jóba, és egy gyönyörű nő oldalán találta meg a boldogságot. Választottja nem más, mint a domborulatairól és kérészéletű házasságáról híres Kim Kardashian.

A rapper imádja, ha mindenki rá figyel, legyen akár pozitív, akár negatív visszhangja annak, amit csinál. Mindent meg is tesz a figyelemért, gondoljunk csak botrányos viselkedésére, amikor a 2009-es MTV Video Music Awardson képes volt felmenni a színpadra, és félbeszakítani a díjazott Taylor Swift köszönőbeszédét - azért, mert nem értett egyet a fiatal - akkor mindössze 20 éves - countryénekesnő jutalmazásával.

Szinte elválaszthatatlanok

Legutóbb a cannes-i filmfesztiválon vonta magára a sajtó figyelmét, hiszen barátnőjével - a 31 éves valóságshowsztárral - szinte izzott körülöttük a levegő. A képek tanúsága szerint az újdonsült párocska igencsak élvezi egymás társaságát.

A 35 éves, többszörös Grammy-díjas énekesnek konkrét elképzelései vannak álmai nőjéről, és sokak szerint a Kardashian-lány lesz az, aki megfelel a kritériumoknak.

- A legfontosabb, hogy tudd: a másik akár meg is halna érted. Legyen épp nagyon pipa rád, vagy legyen épp nagyon messze tőled, de érezd, hogy szeret, és minden körülmények közt támogat - nyilatkozta Kanye korábban az i-D magazinnak, amikor a tökéletes nőről kérdezték.

Komolyan terveznek

Sokan azt gondolják, hogy Kim Kardashian a Kris Humphries baseballjátékossal kötött, mindössze 72 napos házasságát követően nem eshetett ilyen hamar szerelembe.

A párhoz közel álló források azonban hatalmas érzésekről beszélnek. Tudni vélik azt is, hogy Kanye a lány válóperének lezárultával feleségül akarja venni Kardashiant. 

Sőt, az énekes állítólag mielőbb szeretne apává válni. Úgy tudni, gyakran mondogatja Kimnek, hogy milyen szép lenne várandósan. Talán eljött az idő, hogy az énekes a sztárság után már egy új szerepre vágyik - az apaságra.

Ezt is szeretjük