Hollywood legnagyobb kamu leszbikusai

Íme, 4 világhírű nő, aki a pasikat szereti, mégis keveredett már gyanús leszboszi románcba pályafutása során.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokféle módszert ismernek a hollywoodi színésznők, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Az egyik legütősebb trükk egy-egy botrányos, leszbikus affér, ez minden másnál nagyobb figyelmet kaphat a média részéről. A figyelem ráadásul tartós, a botrányok évtizedek múltán sem merülnek feledésbe.

Az ilyen kapcsolatok valódi jellegét persze sosem ismerhetjük meg igazán, mi most mégis összegyűjtöttük az elmúlt évtizedek legszenzációsabb, kamunak tűnő leszbikus románcait. Hogy miért tűnnek annak?

Nos, a szereplők, legalábbis a párok egyike később ismét a férfiakat részesítette előnyben. Persze szűklátókörűség lenne kijelenteni, hogy kamu volt az egész, hiszen sokan vannak, akik nem biztosak magukban, és szexuális érdeklődésük nem nevezhető egyneműnek. Mégis elgondolkodtató, ha valaki karrierje felívelésekor választ nem éppen szokványos társat magának. De az is benne van a pakliban, hogy némelyik hölgy esetleg csak kísérletezni akart, és addig nem ismert élményeket megtapasztalni a szexualitás új területeinek felfedezésével.

Anne Heche és Ellen DeGeneres

A 39 éves színésznő 1997-ben kezdett randizni a népszerű amerikai műsorvezetőnővel, aki a tavalyi, 79. Oscar-gálát vezette. DeGeneres sosem titkolta leszbikusságát, ám Anne Heche esetében azért nem ilyen egyértelmű a helyzet.

Gyanúra adhat okot, hogy a színésznő korábban kizárólag pasikkal randizott, akik között megtalálhatjuk például a Fleetwood Mac együttes egyik tagját, Lindsey Buckinghamet is.


Kételyeinket tovább erősíti, hogy miután 2000 augusztusában szakítottak DeGeneres-szel, Heche járni kezdett Coleman Laffonnal, akihez egy évvel később hozzá is ment. Laffontól született egy gyermeke, 2007-ben, hat év házasság után azonban mégis szakítottak. Egyes információk szerint Anne Heche James Tupper miatt hagyta el férjét, akivel 2007 augusztusában össze is költözött. Ezek tükrében az tűnik tehát valószínűbbnek, hogy Heche továbbra is a pasiknál marad.

Madonna és Sandra Bernhard

Az ötven éves popdívát hírbe hozták már Naomi Campbell-lel is, a legtalányosabb leszbikus afférja mégis a feltűnően maszkulin komikushoz, Sandra Bernhardhoz fűzte még a nyolcvanas években. Akkoriban mintha elválaszthatatlanok lettek volna, ugyanúgy öltözködtek, együtt léptek fel, és jelentek meg szinte mindenhol. Alapot jelentett a találgatásokra az, amikor a humorista David Letterman beszélgetős műsorában Bernhard bevallotta, hogy már aludt Madonna ágyában. Ráadásul édeshármasban voltak, állítása szerint jelen volt ugyanis Madonna akkori férje, Sean Penn is.


Kapcsolatuk valódi jellegét azonban mindvégig titkolták, sokak szerint pedig inkább csak imitálták, hogy romantikus a viszonyuk. A kétkedők szerint a háttérben egyszerű piaci okok húzódtak, melynek célja nem más volt, mint hogy minél több lemezt adjon el az énekesnő. Nem beszélve arról, hogy a különös homoerotikus barátság váratlanul ért véget. Valami rossz történhetett, amiről egyikük sem nyilatkozott egyértelműen. Amikor rákérdeztek Bernhardnál az ügyre, többször is Madonna árulására utalt, ám ez ügyben a mai napig nem lehet tudni semmi közelebbit.

Angelina Jolie és Jenny Shimizu

A bombázó anyuka Billy Bob Thortontól való válása idején jött össze Jenny Shimizuval, akivel az 1996-os Kis tüzek forgatása idején ismerkedett meg. Jolie sosem volt szívbajos, hogyha intim ügyeiről kellett nyilatkoznia, ezt az esetet is meglepően kendőzetlenül kommentálta. Állítása szerint első pillantásra beleszeretett Jennybe, és feleségül is vette volna, ha nincs éppen férjnél.


2003-ban pedig határozottan biszexuálisnak vallotta magát, amikor a New York Daily News elkezdte feszegetni a témát. A gyanakvók szerint azonban a Shimizuval való huncutkodással Jolie csak a rosszlány imidzsét építgette tovább, ez pedig valóban hihetőnek tűnik. Hiszen két férj után Jolie jelenleg Brad Pitt oldalán igazi mintaanyává vált, akire az egész világ büszkén tekint. Három saját és három örökbefogadott gyerek után pedig nem valószínű, hogy az Oscar-díjas színésznő a sármos Pitt helyett egy második anyukát keres majd a kis csöppségeknek.

Lindsay Lohan és Samantha Ronson

Az idei nyár egyik visszatérő témája volt Lindsay Lohan és Samantha Ronson a jelek szerint egyre intimebbé váló viszonya. A pár egyre több alkalommal jelent meg együtt, miközben feltűnően gyengéden viselkedtek egymással. Mindeközben szállingóztak a pikáns fotók is, melyeken kézen fogva, csókolózva és összebújva láthatóak. Szeptemberben aztán a címlapokra került, hogy Lohan bevallotta leszbikusságát egy rádióműsorban, habár a szóvivője ezt határozottan cáfolta.


Samantha Ronsonról már jó ideje tudni, hogy leszbikus, ám ugyanez nem mondható el Lindsay Lohanről. A botrányos színésznő ugyanis egészen mostanáig csak úgy falta a pasikat, járt többek között Aaron Carterrel, Wilmer Valderramával, Harry Mortonnal és Calum Besttel.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem beszélve arról, hogy mindig is szerette azt hangoztatni, hogy imád híres férfiakkal ágyba bújni. Sokak szerint ez az egész nem más, csak egy ügyes csel, amivel Lohan a bolondját járatja a médiával, de az is elképzelhető, hogy néhány jövőbeni váratlan fordulat miatt újra kell majd értékelnünk ezt az affért.

Ezt is szeretjük