Kiderült az igazság: Kamilla hercegné ezért nem akart hozzámenni Károlyhoz
Újabb titok került napvilágra a királyi család életéből.

kamilla-hercegne-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamilla hercegné és Károly herceg szerelme olyan erős volt, hogy nem számított a korona, nem számítottak a szabályok, még a pár házastársai sem: tudták, hogy együtt kell lenniük. Ehhez képest amikor végre boldogok lehettek volna egymás mellett, Kamilla volt az, aki majdnem meghátrált.

Így mesélt az életrajzában az esküvője napjáról

A hercegné életrajzi könyvéből kiderült, hogy az esküvője előtti napokban annyira ideges volt, hogy szó szerint belebetegedett az aggodalomba. Legjobb barátnője és nővére ápolták, ő azonban elhatározta: mégsem megy hozzá a trónörököshöz.

- Nem kétséges, jó ideig Kamilla volt Anglia leggyűlöltebb asszonya. A nép imádta Dianát, és Kamillát hibáztatták a történtekért. A nővérem rettegett, hogy mit fognak szólni, ha meglátják majd Károly mellett esküvői ruhában. Végül aztán úgy bírtuk rávenni, hogy kikeljen az ágyból, hogy közöltem: ha ő nem hajlandó felöltözni, akkor felveszem a ruháját és elmegyek én a templomba. Szörnyen dühös lett, kikapta a kezemből a ruhát és elviharzott felöltözni - mesélte Kamilla testvére, Annabel.

Habár a királynő eleinte nem rajongott a pár románcáért, végül éppen ő volt az, aki rábeszélte Károlyt az esküvőre. Diana halála után két évvel közölte vele, hogy ez nem mehet így tovább: vagy elveszi Kamillát, vagy végleg szakít vele. Károly természetesen nem volt hajlandó megválni szerelmétől, így megkérte a kezét.

Szerencsére a történtek ellenére Károly fiai, Vilmos és Harry herceg is elfogadták Kamillát, így a trónörökös végre boldog lehetett a nő mellett, akiért mindent és mindenkit hajlandó volt feláldozni.

Ezt is szeretjük