Ennyi maradt Gerard Butler otthonából a tűzvész után - Fotókon a romok
Számos sztárnak porig égett az otthona a kaliforniai tűzvész miatt.

gerard-butler-tuzvesz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fékezhetetlenül tombol a kaliforniai tűzvész, házak százait felemésztve Malibuban és környékén. A sztárok otthonait sem kíméli a katasztrófa: számos hírességnek porig égett a lakóhelye, csak hamu maradt ott, ahol egykor a mindennapjaikat töltötték.

Képeket is posztoltak a katasztrófáról

Gerard Butlert és kedvesét az elsők között evakuálták, és már vissza is térhetett az otthonába - azaz oda, ahol az otthona egykor állt. A 300 és a Csúf igazság sztárja szívszorító fotót posztolt az egykori házáról és autójáról, melyekből semmi nem maradt a pusztító tűzvész után.

Camille Grammer látta, ahogy a lángok elnyelik az otthonát, ő azonban már azért is nagyon hálás volt, hogy ő és a családja biztonságban elhagyhatták a helyszínt. Sőt, a tűzoltóknak sikerült néhány személyes tárgyát kimenekíteni, amiért nem győzött köszönetet mondani a közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sadly my house couldn’t be saved. The courageous firefighters were able to save my cars and personal items recovered from my home. I thanked the fire chief and his team of firemen for all of their hard work. He took the time to explain what happened and I’m grateful for all of their hard work trying to save my home. Sad we lost our home but grateful that my family is safe. Luckily we quickly evacuated our house yesterday after a patrol car drove up the street announcing mandatory evacuations. I’m grateful for my lovely neighbors and friends who kept me informed and for their help this evening. 🙏 Thank you all for caring 💜 #woolseyfire #malibu. Special thanks to Fire Chief Rash and his brave team of firefighters. 🙏

Camille Grammer Meyer (@therealcamille) által megosztott bejegyzés,

Caitlyn Jenner otthona is porig égett, ő azonban örül, hogy biztonságban van kedvesével, Sophia Hutchins-szal - ráadásul a kutyusait is sikerült kimenekíteni, amiért külön is hálás.

Sajnos nem ő az egyetlen a családban, ugyanis az összes Kardashian lány így járt. Kim, Khloé, Kendall és Kris is kiposztolták, hogy búcsút kellett venniük az otthonaiktól, és most a testvérüknél, Robbnál vannak. "Biztonságban vagyunk, csak ez számít" - írta Kim a posztjában.

Orlando Bloom is megrendítő képpel tudatta, hogy hamarosan elérik a házát a lángok. Szerencsére neki sem esett baja.

Sajnos hiába dolgoznak fáradhatatlanul a helyi tűzoltók, 25 áldozata már biztos van a pusztító tűznek. Ráadásul a meleg és az erős szél miatt szinte esélytelen, hogy megfékezzék a lángokat.

Ezt is szeretjük