Kiábrándítóan néz ki szemüvegében a dögös Justin Timberlake
Justin Timberlake megjelenése mindig megfelel az aktuális trendnek, néha azonban ő is mellélő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 28 éves Justin Timberlake fellépései alkalmával ének- és tánctudása mellett rendszerint különleges ruháival és kiegészítőivel örvendezteti meg rajongóit .

Merész - és gyakran meglehetősen szokatlan - kombinációi általában remekül mutatnak a kölyökképű sztáron, mégis tévedés lenne azt hinni, hogy neki minden jól áll. Ezt bizonyítják a 2009 májusában, egy new yorki gálaesten róla készült fotók, amelyeken kedvesével, Jessica Biellel pózolt.

A Hetedik Mennyország gyereksztárjából igazi bombázóvá érett Jessica csak úgy tündökölt szexi vörös estélyiében, míg Timberlake magához képest visszafogott fekete öltönyt és csokornyakkendőt viselt.

Nagyapjától kér divattanácsokat?

Ezzel nem is lett volna semmi gond, de a tőle megszokott vagány ékszerek vagy divatos kalap helyett ezúttal egy ronda, vastagkeretes szemüveggel igyekezett feldobni öltözékét.

Nem tudni, hogy a stylistja ment-e szabadságra, vagy csak egyszerűen nagyapja okuláréját kérte kölcsön, mindenestre valaki szólhatott volna neki, hogy az ódivatú darab bizony nem a legjobb választás.

Talán a Teen People és a Cosmopolitan olvasói szerint a legszexisebb férfi címet elnyerő szívtipró úgy gondolta, hogy egy ilyen szépséggel az oldalán még pápaszemet viselve is lehet magabiztos.

Justin és a nők

A karrierjét alig 12 éves korában, a Mickey Mouse Clubban kezdő sztárnak soha nem volt gondja a csajozással. Évekig a szintén a gyerekklubból induló - és azóta folyamatosan züllő - Briteny Spears volt a barátnője, de 2002 márciusában vége lett a tiniszerelemnek.

Egy évvel később már a nála kilenc évvel idősebb Cameron Diaz oldalán láthattuk, de románcuk 2006-ban véget ért, és a szexi színésznő azóta se találja az igazit.

A popsztár azonban nem búslakodott sokáig, és alig fél évvel a szakítás után már a gyönyörű Jessicának csapta a szelet. Kapcsolatuk azóta is tart, bár - ahogy az Hollywoodban lenni szokott - időről időre felröppennek a szakításukról szóló pletykák.

Ezt is szeretjük