Győzött a kísértés! Justin Timberlake ezzel a nővel csalta meg szerelmét
Justin Timberlake és Jessica Biel 2007-ben kezdett el járni, ám az énekest nemrég hűtlenségen kapták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben feltűnően sok olyan hír érkezett, amelyek különféle világsztárok hűtlenkedéseiről számoltak be. Többek között Ashton Kutchert is megvádolták azzal, hogy megcsalta Demi Moore-t, de Brad Pittet is besározták, mondván, hogy egy francia modellel lépett félre.

A napokban Justin Timberlake-re húzták rá a vizes lepedőt, miszerint ő sem bírt ellenállni a kísértésnek, és kedvese, Jessica Biel helyett Olivia Munn oldalán kereste a boldogságot. A US Weekly beszámolója szerint szenvedélyes viszony alakult ki közöttük, Munn pedig azt hitte, hogy mindez több volt puszta szexnél!

Szeptember végén lépett félre

Timberlake és Biel október 25-én együtt jelent meg a Los Angeles-i Glamour Reel Moments gálán, és nagyon boldognak tűntek.

Ám a bulvárlap úgy tudja, szeptember folyamán a 29 éves amerikai popsztár gondolatai korántsem gyönyörű szerelme, hanem Olivia Munn körül forogtak.

Beszámolójuk szerint szeptember 26-án kezdődött a románc, amikor is Munn interjút készített Timberlake-kel legújabb, A szociális háló című mozija kapcsán.

A filmet David Fincher rendezte, alkotásának középpontjában pedig Mark Zuckerberg, a Facebook milliárdos alapítója áll.

Alaposan összemelegedtek

Azt, hogy az említett interjú után pontosan mi történt, nem lehet tudni, de szeptember 27-én és 28-án Timberlake sofőrje együtt szállította őket a New York-i Gansevoort Park Avenue-n található hotelbe, ahol Olivia Munn szállt meg. Sőt, még összejönni is látták őket.

27-én a jelenlévők elmondása szerint az Avenue nightclub egyik hátsó asztalánál randevúztak, ahol mindenki szeme láttára melegedtek össze, aztán az egyik pillanatban Olivia egy csábító-erotikus táncot lejtett a sármos énekesnek, majd együtt táncoltak!

Olivia Munn korábban Chris Pine-nal és Bryan Greenberggel járt, míg Justin Timberlake olyan szupersztárok fejét csavarta el, mint Britney Spears vagy Cameron Diaz. Timberlake és Biel 2007-ben jöttek össze, az énekest az említett liazon óta pedig nem látták együtt Munn-nal.

Ezt is szeretjük