Nem csoda, ha Jennifer Aniston odavan érte! Félmeztelen fotón a színésznő párja
Justin Theroux a Hátrahagyottak című filmben mutatta meg magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már értjük, mit eszik Jennifer Aniston Justin Theroux-n! A 43 éves, sármos színész a Hátrahagyottak című filmben igencsak nekivetkőzött, így aztán a nézők megcsodálhatták kockás hasát és izmos karjait is.

Persze bizonyára nem csak ezért szeretett bele a 45 éves színésznő három évvel ezelőtt. Kevesen tudják, hogy valójában 2007-ben ismerkedtek meg, a Trópusi vihar forgatásán - a nagysikerű vígjáték forgatókönyvét részben Theroux írta Ben Stillerrel, aki viszont történetesen Aniston régi jó barátja.

Magának való fickó

- Nagyon aranyos volt, meg minden, de azért emlékszem, olyan magának való. Első ránézésre azt hinné az ember, hogy sorozatgyilkos, valójában viszont a világ legkedvesebb embere - áradozott róla később a színésznő egy interjúban.

Aztán három év múlva, 2010-ben találkoztak megint, a Hippi túra forgatásán, bár a színésznő állítása szerint először fel sem ismerte a férfit, aki a karakterének megfelelően bozontos szakállt viselt akkoriban.

Mindenesetre a forgatási szünetekben jutott idejük beszélgetni, és feltehetően szépen lassan egymásba szerettek.

Csók a nyilvánosság előtt

Bár gyakran mutatkoztak együtt, de a kapcsolatukról nem nyilatkoztak.

Aztán amikor 2012 februárjában Jennifer Aniston is kapott egy csillagot a Hírességek sétányán, nagy örömében mindenki előtt szájon csókolta kedvesét - ez már tényleg egyértelmű jele volt annak, hogy összetartoznak.

Még ugyanebben az évben, augusztusban Theroux a saját 41. születésnapján megkérte szerelme kezét - az esküvőre azonban még várni kell.

A színész egyébként idén nyáron az Elle magazinnak adott interjújában elmondta, mennyire idegesíti, hogy annyi valótlant írnak róluk az újságok, mintha minden héten szakítanának, aztán kibékülnének - holott erről szó sincs. Köszöni, jól megvannak, de a magánéletüket továbbra is megtartják maguknak.

Ezt is szeretjük