Nyilvánosan alázta meg volt kedvesét az énekes - Ezt nyilatkozta róla
Justin Bieber nem bírta magában tartani a véleményét exéről, Selena Gomezről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tinilányok bálványa, Justin Bieber nem bírta szó nélkül hagyni volt kedvese, Selena Gomez új kapcsolát, ami hatalmas port kavart a médiában - Selena ugyanis egyik barátnője, Bella Hadid exével, The Weeknddel jött össze. Justin szerint az énekesnő részéről csupán egyszerű reklámfogásról van szó: ha egy párnak tettetik magukat, akkor könnyebben eladható lesz majd a közös slágerük. Justin Bieber azzal indokolta a szavait, hogy Selena Gomez korábban egy párt alkotott vele, Nick Jonassal és Zeddel - és érdekes módon mindegyikőjükkel készített közös slágert is, amik világraszóló sikerűek lettek.

A rajongók szerint azonban Justin egyszerűen féltékeny volt szerelme új kapcsolatára, hiszen többször azt nyilatkozta, hogy bármikor visszafogadná az énekesnőt az életébe, mert őt tartja élete szerelmének.

Egykori álompárok, akik mára meggyűlölték egymást

Rajongók millió úsztak örömmámorban, miután az Alkonyat-filmek két főszereplője, Kristen Stewart és Robert Pattinson bejelentették, hogy egymásba szerettek. A kapcsolatuk majdnem öt éven át tartott, de a végére nagyon elmérgesedett - nézd meg azokat a sztárpárokat, akik mára meggyűlölték egymást!

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük