Kilátszott Juliette Lewis burjánzó szőrzete
Fotókkal
A lázadó énekesnő valószínűleg dacból nem szabadult meg a kínos szőrzettől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Juliette Lewis nem tartozik a hollywoodi szépségek közé, ezért hát azon sem csodálkozik az ember, ha időről időre bizarr felbukkanásairól értesül. Feltehetően még lázadó korszakából maradt ez a sokkoló fotó, minek alapján megállapítható, hogy Lewis kisasszony és a borotva nincsenek túl jó barátságban.


A sztár úgy véli, ideje, hogy a nők ne csak a külsejükkel próbáljanak érvényesülni, plasztikai beavatkozásokkal és mindenféle kencével, hanem kezdjenek el gondolkodni és adni valamit a családjuknak és a társadalomnak.

Egy interjúban elárulta, hogy fiús és lányos korszakai is voltak, és bizony előfordult, hogy bekeményített, és emiatt nem szőrtelenítette hónalját. A kilencvenes évek egyik legvagányabb hollywoodi színésznője manapság Licks nevű bandájával koncertezik és You' re speaking my language című albumukkal nagy sikereket értek el.

Bár kamaszként maga is használt különböző drogokat, ma már több, mint tíz éve tiszta és úgy gondolja, a függő emberek élete nagyon unalmas és üres, hiszen csak egy dolog körül forognak a gondolataik.

Színésznőként is remekel

Ám Juliette nemcsak rockénekesként, hanem elsősorban színésznőként vált ismertté. Édesapja Geoffrey Lewis színész révén rengeteg lehetősége nyílt a pályán. Játszott pár tévésorozatban és első főszerepét már 12 évesen megkapta.Az ismertséggel együtt jöttek sorra a nagyobb filmszerepek, mint amilyen a Marslakó a mostohám volt, ahol Kim Basinger- rel és Dan Akroyd- dal játszhatott együtt.

Mivel a szerepek miatt kimaradt a középiskolából, már nagyon korán rossz társaságba keveredett és 16 évesen alkoholfogyasztáson kapták.

Vadóc, kissé zűrös múltja ellenére számos sikeres produkcióban szerepelt, mint például az Alkonyattól pirkadatig című Robert Rodriguez filmben vagy a Woody Allen rendezte Férjek és feleségekben.

Ezt is szeretjük