Juliette Lewis bikiniben nem valami bombázó szépség
A sztár, aki néhány éve saját rockbandát alapított, most megmutatta cseppet sem nőies vonalait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem olyan régen Juliette Lewis-t kapták lencsevégre a lesifotósok, aki egy csipetnyi zöld-fekete bikiniben illegette magát – a látvány pedig megdöbbentő, a színésznő smink nélkül ugyanis enyhén szólva is csúnyácska, teste pedig szintén hervasztó.


Érthetetlen, hogy miért mutatkozott így a 34 éves sztár, akinek alakjában semmiféle nőiességet sem lehet felfedezni, ennek ellenére lehet, hogy sokan vannak azok a férfiak, akik még így is imádják.

Quentin Tarantino legalábbis biztosan, elég csak felidézni az Alkonyattól pirkadatig című horrorparódia lakókocsis jeleneteit.

Amelyben a Tarantino-alakította pszichésen sérült bűnöző félreérthetetlen és heves flörtbe kezd a lánnyal, akit Lewis testesített meg.

Juliette Lewis-ra elsősorban azokból a filmekből emlékezhetünk, melyekben zabolátlan és heves természetű nők bőrébe bújt, mint például a Született gyilkosok vagy a Kalifornia.

De felbukkant például a Szex és New York és a My Name is Earl egy-egy epizódjában is. Ezek mellett a rövidebb reklám- és videóklip-szereplések sem állnak tőle távol.

A rockzenét és a szcientológiát imádja

A sztár hat éves kora óta szeretett volna színésznő lenni, pályafutását pedig 12 évesen kezdte a televízióban. 1992-ben kapta eddigi legnagyobb elismerését, egy Oscar-jelölést a legjobb női mellékszereplő kategóriában A rettegés foka című moziért.

Juliette Lewis – aki a Szcientológiai Egyház tagja - sokáig Brad Pitt párja volt, és 1999-ben ment férjhez a profi gördeszkás Steve Berrához, akitől azóta már el is vált.

2003-ban alapította a Juliette and The Licks nevű rockbandát, amelynek ő az énekese. 2004 óta három albumuk jelent meg, pár éve pedig Magyarországon is koncerteztek.

Ezt is szeretjük