Máris meglepően karcsú az ikreket szült Julie Bowen
Julie Bowen májusban szülte ikreit kétéves kisfia mellé, de egyáltalán nem látszik rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sorozatkedvelők bizonyára kapásból megmondják, hogy Julie Bowen melyik népszerű széria főszereplője volt, ám aki annyira nem jártas a tévécsatornák kínálatában, annak eláruljuk: a szőke színésznő egy évad erejéig Carter doki szerelmét alakította a Vészhelyzetben, hogy aztán négy évig a csetlő-botló Ed Stewens is róla fantáziáljon az Ed című bájos sorozatban.

Hihetetlen, hogy őszre már ilyen látványosan sikerült lefogynia

És mintha csak a sors akarta volna így - alighogy befejeződtek az Ed forgatási munkálatai, megismerkedett Scott Phillips szoftverfejlesztővel, akivel 2004-ben összeházasodtak. Azóta a 39 éves színésznő többnyire anyaként tevékenykedik, ugyanis három fiúcskát nevelget.

Első fia, Oliver 2007 áprilisában, ikerporontyai, John és Gas pedig idén májusban jöttek világra.

Nem látszik rajta a terhesség

Ám ahogy az Hollywood berkeiben lenni szokott, igyekszik nem teljesen kivonulni a reflektorfényből. Hatalmas terhespocakkal forgatta legújabb vígjátéksorozata, a Modern Family pilótaepizódjait, alaposan megizzasztva ezzel a kellékeseket és az operatőröket, akik számára nem kis kihívást jelentett, hogy állandóan takargatniuk kellett domborodó hasát.

- Szülőnek lenni tényleg kemény dolog, de nyolc és fél hónaposan leforgatni a pilotokat, hát, az sem volt sétarepülés - vallotta be a színésznő.

Újra forgat

Szerencséjére most, alig hat hónappal a szülés után már egyáltalán nem látszik rajta, hogy nem is olyan rég még két kis lurkó lakott a szíve alatt. Így aztán semmi akadálya nem volt annak, hogy - immár már jó pár kilóval könnyebben - újra munkába álljon.

Az ABC-nek ugyanis tetszettek a Modern Family beharangozó részei, ezért most Bowen hetente egy-két napra elvonul pihenni, jobban mondva dolgozni a stúdióba. Merthogy három kis izgő-mozgó gyerkőc mellett a munka már szinte szórakozás.

A sorozatban egyébként rajta kívül többek között a Az egy rém rendes családból ismert Ed O'Neill is főszerephez jutott.
Ezt is szeretjük