Borzalmasan csúnya bikiniben Julie Bowen
Leleplező fotókkal
Julie Bowent Hawaii szigetén kapták le strandolás közben, a színésznő bikinis teste pedig kifejezetten ijesztő volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Julie Bowen megjelenik a vörös szőnyegen, akkor kétségkívül egy elbűvölő és csinos nőt láthatunk a képeken, akiről biztosan kevesen mondanák meg, hogy már betöltötte negyvenedik életévét. Arról nem is beszélve, hogy három gyermek boldog édesanyja.

Ám a fényképek sokszor félrevezetőek, az amerikai színésznő ugyanis korántsem büszkélkedhet olyan csodás testtel, mint ahogyan azt estélyi ruhájának körvonalai vagy magazinfotói sejteni engedik.

Ijesztő látványt nyújtott

Bowent a közelmúltban Hawaii szigetén örökítették meg, ahol bikiniben élvezte a tenger nyújtotta örömöket - vesztére.

A szexinek hitt sztármami ugyanis borzalmasan nézett ki, teste leginkább úgy festett, mint egy kisportolt férfié, és habár egyáltalán nem nevezhető túlsúlyosnak, sok nőiességet nem fedezhetünk fel rajta.

Julie Bowen eredetileg Julie Bowen Luetkemeyer néven látta meg a napvilágot, és az egyetemen az olasz reneszánsszal foglalkozott.

A diploma megszerzése után, 1992-ben kezdődött színészi karrierje különféle szappanoperákkal és tévéfilmekkel.

Sikeres sorozatsztár és boldog anyuka

Legemlékezetesebb szerepét az Ed című sorozatban kapta, ahol egy Carol Vessey nevű főiskolai angoltanárt alakított, de játszott például a Vészhelyzet, a Boston Legal és a Lost néhány epizódjában is. 

2009 őszétől a Modern Family című szitkomban láthatják a tengerentúli nézők, amiben Claire Dunphy karakterét kapta meg.

A népszerű sorozatsztár 2004. szeptember 9-én ment feleségül Scott Phillips szoftverfejlesztőhöz, Oliver McLanahan nevű fiuk 2007-ben, John és Gus nevű ikreik pedig 2009-ben jöttek a világra.
Ezt is szeretjük