13 év után beadta a válókeresetet a színésznő - 3 fiuk sem tartotta össze Julie Bowent és férjét

A Modern család színésznője a válás mellett döntött.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A Modern család színésznője a válás mellett döntött.

A Modern család óta szárnyal Julie Bowen szekere, ezzel szemben a magánélete viszont, úgy tűnik, romokban hever, ugyanis ma jelentette be, hogy 13 év után elválik a férjétől, Scott Phillips-től.

Régóta gondokkal küzdenek

Az egyik legjobban fizetett sorozatsztár már régóta küzd házassági gondokkal, azonban, ahogy ő fogalmazott: eddig megpróbálták a felszínen tartani kapcsolatuk süllyedő hajóját a fiaik érdekében. A párnak három gyermeke született: Oliver tíz, John és Gustav pedig nyolcévesek.

Pedig a színésznő a tavalyi Vanguard Awards-gálán még így nyilatkozott kettejük kapcsolatáról:

- Csak kapkodjuk a fejünket a sok elvált párt látva, és mindig eszünkbe jut, hogy "hé, ők vajon előttünk vagy utánunk házasodtak össze?" Tudod, miért tart ki a mi házasságunk? Mert nincs időnk még veszekedni sem - mondta nevetve.

Igaz, valószínűleg már akkor sem volt minden rendben köztük, hiszen a néhány nappal előtte megrendezett Emmy-díjkiosztóra is egyedül érkezett, pedig éppen aznap volt a házassági évfordulójuk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük