Ő volt A muzsika hangja gyönyörű Mariája - Már 84 éves Julie Andrews
Julie Andrews ma is nagyon csinos nő.

julie-andrews-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A muzsika hangja című, 1965-ös film a mai napig örök klasszikusnak számít, világszerte sok televíziós adó leadja minden év karácsonyán. A musical főszerepét Julie Andrews kapta meg, aki harmincesztendős volt, amikor bemutatták az alkotást.

Így néz ki napjainkban Julie Andrews

Maria szerepéért még Oscarra is jelölték 1966-ban, bár végül nem ő vitte haza az arany szobrocskát, talán ezt nem is bánta a színésznő, hiszen 1965-ben a Mary Poppins főszerepéért elnyerte már az elismerést. Utóbbi mozi hozta meg számára egyébként a világhírnevet. Ezeken kívül olyan filmekben szerepelt, mint a Viktor, Viktória, a Neveletlen hercegnő. A hangját is gyakran kölcsönzi, a Shrek-rajzfilmekben például ő Fiona édesanyja.

Ahogy a friss fotókon is látható, a színésznő a mai napig elbűvöli az embereket. Bájos és kedves kisugárzása ugyanolyan erős, mint fiatal korában, ráadásul nagyon csinos nyolcvan felett is. Októberben ünnepelte 84. születésnapját.

Igazi legendának számít Hollywoodban, munkásságát rengeteg díjjal jutalmazták, idén a 76. velencei filmfesztiválon életműdíjat kapott. 2020. április 25-én Los Angelesben az Amerikai Filmintézet életműdíját veheti majd át.

Így néz ki ma Jean-Paul Belmondo

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a legendás francia színész, Jean-Paul Belmondo.

Ezt is szeretjük