Bikiniben is bombázó a sápadt bőrű Julianne Moore

A színésznő öten felé közeledve jó formában van, ám bőre azért tartogat néhány meglepetést rajongóinak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túl gyakori eset, hogy Julianne Moore-t bikiniben örökítik meg a lesifotósok. A 48 éves amerikai színésznő ugyanis meglehetősen ügyesen kerüli a reflektorfényt, legyen szó nyaralásról, a magánéletéről vagy akár egy díszbemutatóról.


Moore nem tartozik a tipikus hollywoodi színésznők közé – ő ugyanis kiváló alakításaival, nem pedig izzadságszagú botrányokkal vagy provokatív villantásokkal hívja fel magára a figyelmet.

Éppen ezért mennek ritkaságszámba a róla készült bikinis felvételek! A magamutogatás nem igazán jellemző rá, habár a karrierjében áttörést hozó Boogie Nights című filmben azért elvállalt néhány merészebb jelenetet is.

Ízlések és pofonok, hogy kinek a kreol, kinek pedig a sápadtabb bőrt tetszik jobban. Moore teste azonban a róla készült fotók tanúsága szerint az egyik legfehérebb lehet Hollywoodban.

Nem sokat napozhatott

Aggodalomra semmi ok: a képeken ugyanis nem egy kísértetet láthatunk, bár Moore sápadtságban könnyedén lekörözné Lindsay Lohant, akiről szintén nem mondható el, hogy nagyon egészséges színe volna. Julianne Moore a nyolcvanas évek első felében kezdte karrierjét.

A következő évtizedben olyan független és tömegfilmekkel szerzett magának hírnevet, mint az Elkülönítve, a Rövidre vágva, A kéz, amely a bölcsőt ringatja vagy A szökevény.

Korábbi szokását megőrizve kommersz- és művészfilmekben egyaránt vállal szerepet. Az elmúlt években éppen ezért láthattuk olyan eltérő mozikban, mint a Vakság vagy a Next – A holnap a múlté.

Emellett példás és odaadó családanya, örömmel neveli két gyermekét, akik 1997-ben és 2002-ben születtek. Moore egy interjújában azt nyilatkozta, hogy előszeretettel vállal olyan filmekben szerepet, amiket nyáron forgatnak, hogy így vele lehessen a családja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Szerelmével, Bart Freundlich rendezővel 1996 óta él párkapcsolatban, és 2003-ban házasodtak össze.

Ezt is szeretjük