Mi az igazság? Zavarba ejtő képek jelentek meg Julia Robertsről
Elindultak a találgatások, vajon Julia Roberts ismét gyermeket vár-e, ugyanis friss fotóin ez látszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts a negyedik gyermekét várja? Mindenki ezt találgatja most Hollywoodban, ugyanis a 46 éves színésznőről enyhén domborodó pocakos képek láttak napvilágot.

A Micsoda nő! sztárjának már három gyermeke van férjétől, Danny Modertől, és az elmúlt időszakban többször is említette, hogy már elsősorban családanyának tartja magát, a színészet csak második az életében.

Nem kommentálta

A vörös hajú szépség nem arról híres, hogy lépten-nyomon mutogatná magát, ennek ellenére is sokakban felmerült a kérdés, a múlt hónapban a BAFTA-gálán viselt bő estélyijében mit is akart elrejteni.

Legfrissebb fotói is jó táptalaja a pletykáknak, hiszen a híresség enyhén domborodó pocakkal látható. Ő maga és a menedzsmentje egyelőre nem kommentelte a híreket, miszerint ismét gyermekáldás elé nézne a család.

Ha valóban várandós, akkor Madonnával, Halle Berryvel vagy Uma Thurmannal kerül egy társaságba, ugyanis ők azok, akik nem féltek 40 fölött sem gyermeket vállalni.

Meg nem nevezett, ám igen jól értesült barátok szerint egy újabb babával szeretné megmenteni a házasságát az Oscar-díjas színésznő, aki az utóbbi időben már elhidegült férjétől. Roberts és Moder állítólag sokat veszekedett, nem nagyon találták a közös hangot.

Igénytelen az Oscar-díjas színésznő?

2011-ben már megkondították egyszer a vészharangot, mondván, innen nincs tovább, és elválnak. Az akkori gondokhoz nagyban hozzájárul, hogy Roberts hiába világsztár, állítólag roppant igénytelen otthon.

- Hetente egyszer fürdik, nem mos, nem takarít és nem szőrteleníti magát. Danny egy gyönyörű, igényes világsztárba szeretett bele, ehelyett kapott egy hisztis, igénytelen nőt - mondta el akkor a döbbenetesnek hangzó vádakat a sztár ismerőse.

Ezt is szeretjük