Julia Roberts pink estélyijében irtó szexi volt az Oscar-gálán - Ő volt a legdögösebb 50 feletti sztár
Fotókon az Oscar-gála leggyönyörűbb érett sztárjai.

julia-roberts-oscar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év egyik legrangosabb eseményére, az Oscar-gálára Hollywood krémje is hivatalos volt. Nemcsak a fiatal, hanem az érett, ötven feletti sztárok is irigylésre méltóan jelentek meg a vörös szőnyegen. A mindig mosolygós Julia Roberts sem hagyta ki a gálát, ráadásul ő hirdette ki a legjobb filmnek járó kategória győztesét.

Az 51 éves színésznő volt a díjátadó legdögösebb sztárja, ebben az évben egy pink Elie Saab-estélyire esett a választása. A sztárhoz tökéletesen passzolt ez a ruha, mindenki megcsodálta benne. A neves divattervező kreációit egyébként nemcsak Julia Roberts részesíti előnyben, olyan világsztárok tündököltek az elmúlt években Elie Saab-ruhában, mint Angelina Jolie, Naomi Watts, Mila Kunis, Taylor Swift, Emma Stone vagy Jennifer Lopez.

Képes összeállításunkban megnézheted a leggyönyörűbb ötven feletti sztárokat, akik részt vettek a 2019-es Oscar-gálán. Közülük többen nemcsak a díjátadóra mentek el, hanem az utána következő Vanity Fair-partira is, így az utóbbi eseményre kiválasztott ruhákat is megmutatjuk.

Ezt is szeretjük